we stayed up till early morning









ungefär som en kyrkråtta

aldrig i hela mitt liv har jag vetat vad jag vill jobba med när jag har slutat studera. jag har inte haft någon aning, men nu har jag kommit på en sak jag skulle kunna tänka mig att bli. copywriter. de bästa skolorna för blivande copywriters är väl berghs och forsbergs skulle jag tro, fast egentligen har jag ju ingen som helst aning. nåväl, de där skolorna är i alla fall väldigt dyra. sjukt jävla dyra. jag och linette kommer seriöst leva fattiga i resten av våra liv. vi kommer vara begåvade som fan, men fattiga.


någonting i natten

jag kan inte längre skilja på händelser som verkligen har inträffat och dem som bara har ägt rum i mitt huvud kanske beror det på att jag om nätterna alltid drömmer en massa verklighetstrogna drömmar som gör mig oförmögen att veta, som gör mig oförmögen att minnas, kanske vaknar jag aldrig riktigt upp ur mina drömmar och kanske är det därför jag aldrig vet vad jag ska ta mig till. han bad om ursäkt gång på gång men om vi verkligen var där vi var just då (i mina ögon i natten) har jag ingen aning om och jag vet inte om jag var förtvivlad på riktigt eller om det hela i själva verket bara var ännu en pjäs uppspelad på de förlorade drömmarnas teaterscen. 

en väldigt bra orsak till att jag aldrig borde ta i en disktrasa någonsin igen

jag kan börja med att kortfattat berätta om två av mina "fobier":

1. disktrasor. de är blöta och kalla och smutsiga, fyllda av bakterier och annat äckligt. ändå sedan jag var liten har jag haft svårt för att ta i dem. det är okej om de är nya, men gamla disktrasor vill jag inte ens peta på. hemma hos andra människor är det ännu äckligare med disktrasor för där bor det människor med andra vanor och bakterier och ja, disktrasor är sjukt äckliga för mig helt enkelt.

2. småkryp. så länge jag kan minnas har jag varit rädd för småkryp. jag blir inte rädd av att bara se en insekt, utan det som gör mig nervös är deras närvaro och vetskapen om att de kanske kommer nudda mig eller rent utav krypa på min hud. jag har problem med att städa ur gamla lådor eftersom det nästan alltid bor små äckliga randiga insekter i dammet som bildas inuti lådan. 

trots mina så kallade fobier så beslöt jag mig idag för att ta i disktrasan hemma hos jonas och rengöra litegrann i köket. jag tog tag i den och tänkte "ja, det här går väl okej". jag kände mig sjukt duktig och sköljde såklart av disktrasan noggrannt innan jag skulle använda den. och då, helt plötsligt, kryper det fram en stor äcklig tvestjärt ur disktrasan. jag skrek till som jag alltid gör vid närkontakt av småkryp och jesper trodde att jag typ hade bränt sönder min hand på kokplattan. 
om jag mot förmodan ska ha en disktrasa i min ägo när jag flyttar hemifrån så ska jag se till att hålla den kliniskt ren och byta till en ny cirka varannan dag. 

hur lyckliga kan vi bli


när man ser er

nu för tiden är jag nästan lite mano. glad och upprymd ena sekunden och så himla tom och nere andra. jag bara undrar varför jag ständigt måste fastna med fötterna i gamla dåliga tankar som jag egentligen bara vill komma ifrån. 
mitt nästa inlägg ska bara handla om saker jag tycker om och som gör mig glad, för det behövs. jag vet inte riktigt när det kommer men först och främst ska jag lägga in en video med emil jensen för honom har jag blivit lite kär i. 

"vill du ha en banan? för jag har ingen!"

jag är trött på att vara smutsig men jag orkar inte duscha jag är trött på att vara hes men jag orkar inte försöka bli frisk jag är redan trött på att min mobil är hos jonas för jag har alla telefonnummer jag behöver i den och så är jag glad att vara hemma. när jag och mamma gick i trapphuset kände jag inte igen mig. när vi kommit innanför dörren var allt så himla stort och fint och rent och hemma hemma hemma samtidigt som det var helt främmande. det bästa de senaste dagarna har varit maten kundvagnsresan det sjuka vädret de dlygande partytälten jonas byan danger håkan kent vattnet svetten sanna camp nasty bitches vanessa kiwivinet vodkan i enkommafemlitersflaskan husen i centrum banankartongen och banancitatet cigaretterna gulliga tjejer i kort hår det faktum att jag aldrig blev bakfull trots att jag drack som ett djur tältsexet jonas smutsen den hesa rösten min otroliga skicklighet när det gäller att få tag på gratis mat partyt alla äckliga seagulls jonas supa te bajamajorna lerochbajslukten chipsen klimakteriebesvären och allt annat som gjorde arvikafestivalen 2008. det skönaste var nog ändå att komma hem. nu ska jag gå och lägga mig i min underbara säng i mitt underbara rum hemma i vår underbara lägenhet och sova. 

RSS 2.0