"jag slog ju till honom, då började han gråta"

idag var min lillebror i slagsmål. jag tror i för sig att han var själva slagsmålet, eller i alla fall grunden till det. jag tyckte det var väldigt roande faktiskt. fast om man tänker efter litegrann så är det inte roligt alls. ibland vill man inte tänka efter.

one hand on this wily comet take a drink just to give me some weight

image258.

titembay

på bordet bredvid sängen, i teckningen och filmerna på skrivbordet och i cd-spelaren men kanske mest i i tröjan jag har på mig precis just nu. lukten bor i min näsa men känslan jag får när jag är precis där jag vill vara besöker inte enskilda människor. när det är som värst är jag ensam. jag ska plocka ner solen åt dig och lägga den i dina händer för det hade du gjort för mig. det har du redan gjort för mig.

you gotta hear this one song, it'll change your life i swear

idag har jag städat lyssnat på the concretes hyrt film sett på film köpt godis ätit godis köpt chips ätit chips cyklat i solskenet gått i solskenet lagat mat ätit mat och jag önskar att varje torsdag kunde vara som idag. om tiden ändå kunde gå lite långsammare ibland.

fransk chokladtårta

idag tar jag ledigt från skolan. eller rättare sagt, idag skippar jag skolan. nu ska jag ut.

muhammed ahmed mahmud

jag är jättetrött i ögonen, kom nyss hem från ikea, och nu ska jag läsa ut lord of the flies. fast först ska jag fixa litegrann i mitt rum. imorgon ska mahmud komma hit har jag bestämt faktiskt. jag funderar på att springa lite i trappen så jag blir pigg.

fazer marianne

jag är jättejättejättejättejättesugen på stockholm och nya kläder. nu.

när tankar bildas för att glömmas bort

igår satte jag och linettes oss på ett tåg och hoppade av i strengnez, där vi förfestade med lite män. när vi skulle med det sista tåget hem, som gick 22.40, så gick vårat sällskap väldigt slow och jag blev väldigt irriterad. så jag fixade liftning från den där stora kyrkan till stationen, för jag är bezt :) mannen som körde var jättetrevlig och vi lyssnade på techno. en perfekt liftning alltså. på stationen fann vi en halvitalienare som egentligen såg mer finsk ut. han hette johan och bjöd på cigg och öl och var sjukt trevlig. sen åkte vi tåg med honom och några män från förfesten, där var det chill och alla såg fett mycket äldre ut än de egentligen var. i eskilstuna skiljdes jag och linette åt från italienaren&co och begav oss till nyforz. där fann vi vår mor/far som var i absolut toppform och vi dansade och linette blev döpt. större delen av kvällen spenderade jag sedan i köket med min mor som hade druckit lite för mycket och ätit lite för lite. jag tvingade i honom vatten på simon skoogs begäran och tillslut mådde han bättre. när stronger kom på teven i vardagsrummet så sjöng jag för mor min. jag tror att han blev fett stolt över sin dotter. i alla fall så tycker jag om att sjunga kanye för folk, och jag ska lära mig jesus walks och the glory utantill. jag saknade någon hela kvällen och när jag gick hem så kom jag på att jag hade gått på exakt samma ställe nästan exakt ett dygn innan och då saknade jag någon ganska mycket mer. jag tycker om spontana smitningar i natten och att krypa igenom buskar för att inte bli sedd. jag tycker om telefonsamtal där det inte gör någonting om man är tyst för den som är i andra luren är också tyst och förutom några ord då och då så hör man bara andetag och bakrundsljud.

idag var jag på jobbjakt med agon, men det gick inte så jättebra. vi var trötta och dumma i huvudet men de gör inge för på måndag ska jag dra till ett chocolatefactory och lämna mitt cv till gustav lantz. imorgon ska jag åka tåg och buss och på måndag ska jag åka buss och buss. jag ska åka bil med min familj till ikea också.
jag blev jättearg idag när jag hade köpt thaisoppa och upptäckte att den innehöll kött. jag blev glad igen när jag åt en soppa som var säkert minst tusen gånger godare som jag hade lagat helt själv. ibland är jag ganska bra faktiskt.

i'm not a businessman, i'm a business, man!

ska jag vara hundraprocentärlig nu så är jag sjukt sugen på förtäring av alkohol och rökning av cigaretter, faktiskt.

universecity

faktiskt så är jag en fru (men absolut ingen fruga)
faktiskt så är jag pepp på ikväll
faktiskt så ska jag skriva klart mitt cv om exakt en minut
faktiskt så känner jag mer är någonsin att jag behöver träffa linnéa
faktiskt så är jag sjukt trött på grund av sömnbrist och därför ska jag springa några varv i trappen snart. ibland är det synd att man inte har sådana trappor som linnéa har, för då skulle det räcka med att springa ner och sedan upp igen en gång för att bli pigg.

jag är hemma till ett

en gång kallade min mamma sin pappa för jävla gubbe. fast hon sa det inte högt, hon bara mimade det genom fönsterrutan. då blev min morfar arg och rusade ut genom dörren. de bodde på landet och han jagade henne ut på åkern. aldrig har min mamma sprungit så fort som hon sprang då. 

the time has come to make things right

jag har aldrig i hela mitt liv spelat guitarhero men just nu är jag jättesugen. jag vill spela knights of cydonia. det kanske är en svår låt för nybörjare, vad vet jag. jag vet bara att jag vill spela den.


he nicknamed me k-rock so they'd leave me alone

image257
idag är jag sjuk. inte alls så sjuk som jag skulle vilja vara, men sjuk. egentligen är jag nog bara förkyld, men jag låtsas litegrann att jag är sjuk. det skulle vara så himla skönt att vara hemma från skolan imorgon och bara ligga i soffan hela dagen och titta på film, men det känns liksom inte riktigt som att jag har tid med det. nu måste jag skriva in naturkunskapen på datorn. 

a boy called tom and a girl called susan, born i japan

nysningar med jämna mellanrum, en näsa som rinner och en svidande röd haka gör mig inte ett dugg idag. nu ska jag ska gå och försöka pyssla ihop lite idéer till mitt dvd-omslag och kanske äta ett pitabröd med ost och gurka.


silvriga handtag och låtsasbaciller som är verkliga

här skulle några bokstäver ord och meningar kunna få plats men just nu vet jag inte riktigt hur man transporterar tankar från huvudet ner i fingrarna. därför skriver jag lite onödiga grejer istället:
imorgon har jag svenskaredovisning och min syster fyller 19 år. jag har inte tränat alls på svenskan så jag funderar på att protestera mot anne som förövrigt aldrig bryr sig om vad jag säger. jag har inte fixat någon present åt min syster än men de gör inge. på fredag ska vi till badhuset på gympan och nyss insåg jag att det kommer bli fett äckligt, för jag har börjat bli sjukt äcklad av handtag, kranar och allt sånt som massor av människor hela tiden tar i. om det är äckligt så är ju badhuset inget annat än äckligast. fatta hur många människors kroppvätskor som flyter omkring i vattnet... typ saliv, svett och kiss. feta gubbars svett, gamla tandlösa tanters saliv och små äckelungars kiss. jag äger på att äckla mig själv. det är så fult att säga att något äger, men inte längre. och förresten så gör de inge. idag blev jag jätteglad när gabriella blev jätteglad och galen. jag älskar när folk får glädjespridning i kroppen som hon verkade få och jag älskar att få det själv. ett litet hårstrå hänger och dingar på lampan över mitt vattenglas och tangentbordet känns helt fett. jag ska nog gå och plugga nu och försöka sluta tänka på allt som är äckligt, och kanske ägna mina tankar på lite finare och lite bättre saker. förresten så flyttade jag på glaset så fort jag fick syn på hårstrået. jag ska nog hälla ut vattnet. de gör inge, jag har redan druckit jättemycket så jag är otörstig och jättekissnödig. i ögonvrån ser jag dingelhårstrået och det gör mig verkligen illamående

l'autre bout du monde

http://youtube.com/watch?v=Q322n-f3FlU

never should have called but my head's to the wall and i'm lonely

image256
well, i'd 'a jumped from my tree and i'd a danced like the king of the eyesores
and the rest of our lives would 'a fared well
new slang when you notice the stripes, the dirt in your fries
hope it's right when you die, old and bony

bloodrush through my veins

jag tycker om att fatta noll av precis allt man gör, för att sedan sitta och skratta åt sig själv, för sig själv, i sin ensamhet. jag tycker om att se snödamm virvla efter bilar, skuggor som dansar på väggar och jag gillar synen av varningstejp som fladdrar i luften.

image255

gold teeth and a curse for this town were all in my mouth

image251

image252

image254

de var främlingar med gemensamt förflutet

image250

camille fauque

jag bara undrar litegrann varför jag alltid fryser om jag inte har massvis med kläder på mig och så undrar jag varför franska får mitt hjärta att brista så himla hårt fast på ett bra sätt.

i'm lookin for a grrl i can fuck in my hummertruck

image249
åååååååååh gissa vem jag träffade för en stund sen gissa vem gissa vem
hon ska sova hos mig inatt, timmarna kommer inte räcka till men de gör inge. huvudsaken är att hon är hemma hos mig igen.

mngnbvmnklrwbskdjk

igår festade och chillade jag och mina kvinnor i strängnäs med sjukt sköna människor. vi var först hemma hos nyfyllda artonåringen max och sen drog vi hem till martin. jag älskade kvällen och natten i alla fall och en slutsats som jag och linette drog är att vi måste åka till strängnäs fler gånger.

jag upptäckte nyss att klockan visst bara är tre, fett skönt. jag trodde den var minst... fyra.


"han såg riktigt farlig och retarded ut på sista bilden :("

jag ska typ traska till linnéa strax och sen ska hon jag och linette åka till strängnäs. jag tror det stavas så men jag är inte säker. jag har ingenting att ha på mig egentligen meneh de gör inge. imorgon kommer vanessa hem

another ending on your story

image239

image240

image241

image242

image243

image245

image246

image247

so stop chasing your past

jag vill att vanessa ska komma hem nu, för allt annat suger. det suger så jävla hårt att jag måste gå och ha ont i magen varenda jävla dag och det suger att man är fast i nuet och inte kan förflytta sig i tiden. det suger så jävla hårt att det är januari och att alla är så förbannat jävla nere. det suger så jävla hårt att jag inte bor i göteborg eller stockholm och det suger att jag aldrig orkar göra någonting längre. det suger att jag aldrig kan göra någonting rätt och det som suger allra jävla mest är att jag inte orkar vara vaken och jag orkar inte sova. vafan gör man då? ah det undrar jag med.

kolbäck

igår var jag med sara och tessa, det var typ väldigt välbehövligt. jag åt morötter och pussade båda två. jag måste duscha lite för jag tror vi skulle gå på promenad faktiskt. jag tycker inte om att vakna med sveda i ögonen.

för jag har konstant magont

plötsligt fanns allt i mitt huvud och det rann ut i min arm ner i fingrarna vidare till pennan och det nådde papperet

jag ville inte sova jag kunde inte sova, jag ville vara vaken men jag kunde inte vara vaken för jag visste att om jag var vaken så skulle min omgivning börja snurra fortare och det skulle bara sluta med att jag ramlade av i farten.

twothousandandeight

idag är det första dagen på ett helt nytt år och man vet inte riktigt vad som kommer att hända under de kommande 12 månaderna, men man vet att allt ska bli roligare än förut och att detta år ska bli bättre än alla tidigare år. jag älskar att festa med mina girls, och jag älskar att malin och elin var med igår. älskade kvällen.

RSS 2.0