nyårslöften:

  • gå på minst 12 spelningar
  • äta mer morötter (........)
  • pussa någon minst en gång om dagen

"jag kan inte fatta att han är roger pontares son"

hahah, jag dog nyss åt att vincent är roger pontares son
tiina: jag dör åt att han heter vincent pontare

hot chip och allt sånt påminner mig om linette

and believe me when i say that i miss her

nyårsafton imorgon blir bra och det är s-j-u-k-t att klockan inte är tolv än. eller nu är den över tolv. men nyss var den inte det, okej

hei

godaste sojaburgaen bredvid mig och i min mun. jag är pepp på nyår.

birds

ooooooooooj. alltså jag har druckit en flaska vin emd typ 7%. jag borde röaka lite men verras mamma sover inte än. btw så vare verra&tiina som tvingade mig. hihihi. nyss visade jag magen för dem. och pratade med vanessa. jag älskar vanessa. imrogon äre nyårsafton. jg är bra på att klunka.

telefonlur

utan att märkta av det så blev jag frisk. nu mår jag bra igen och faktum är att det känns skönare än någonsin förut. nu ska jag sova.

inga vindar går genom betongväggar

här sitter jag och trots att det är vindstilla som det alltid är inomhus så känner jag den där vindpusten som så ofta snuddar vid mina nyckelben. jag tycker inte om att frysa. 


vronca

varje gång det låter i högtalarna sådär som det gör när mobilen ligger vid datorn ni vet, så tänker jag: nu ringer veronica! men ingenting händer. jag kan inte få tag på henne heller eftersom hennes mobil är död. men verra, imorgon träffas vi, okej? vi ska titta på film o.s.v. du har inget att säga till om, bara så att du vet , puss

vronca

varje gång det låter i högtalarna sådär som det gör när mobilen ligger vid datorn ni vet, så tänker jag: nu ringer veronica! men ingenting händer. jag kan inte få tag på henne heller eftersom hennes mobil är död. men verra, imorgon träffas vi, okej? vi ska titta på film o.s.v. du har inget att säga till om, bara så att du vet :) puss 

numret du har ringt kan tyvärr inte nås för tillfället

när man tänker efter så är det ganska kul egentligen hur folk som man faktiskt inte känner på riktigt kan göra en väldigt, väldigt glad.  

undra om jag kommer spy idag, undra om min huvudvärk kommer försvinna innan jag somnar, undra om jag kommer bli sjuk till nyår, undra om veronica kommer ringa någon gång.

believe

en sak som är väldigt jobbig just nu är min huvudvärk och mitt illamående och hand i hand med mitt såkallade välmående kommer det faktum att jag skulle sova hos veronica inatt. grejen är att jag knappt orkar röra på huvudet för att det gör så ont, och det känns som att jag när som helst ska kräkas. plus att jag fryser som fan, men det gör jag ju alltid. i alla fall så är det väldigt synd att jag mår såhär just nu, för jag ville verkligen sova hos henne inatt, verkligen. hon borde komma hit, jag vill verkligen träffa bruden.

man ser alltid så snygga människor i stockholm. då tänker man litegrann:

...jahapp.

här sitter jag och tröstdricker vatten och jag har ingen aning om varför. kanske är det för att jag har lust att se sex and the city men det går inte på tv idag, kanske är det för att mitt huvud dunkar väldigt hårt just nu eller så är det för att jag är väldigt trött och väldigt slut. egentligen beror det nog inte på något av det där. men man kan ju låtsas.
älskade tfcc idag. jag älskar alltid att åka dit med linette och agonie, bästa resesällskapet fan.

nu tänkte jag bara säga grattis till min favoritthaibrud, veronica_söt90. jag älskar dig.


i know a place where no cars go

nyss åt jag ganska mycket kakor och nu mår jag illa. men de gör inge, för på sätt och vis gjorde jag det för välgörenhets skull. jag vill helt enkelt inte att dessa kakor ska förbli ouppätna och mögliga som förra årets syltkakor blev, det är ju liksom lite waist. i alla fall så använder jag mitt nya simkort nu, så ni kan skrota mitt gamla nummer. om ni har missat det så är mitt nya nummer 0707966414. och ja, jag har comviq kompis, aLwaYz N fOevaH HoMiEz. heidå

endiver

det kanske inte gör något att det gör ont om kvällarna för på dagen är mitt huvud tomt på tankar.

to som i toto

igår var jag ute på fotvandring i innerstan med två män. vi pratade lite och rökte lite. jag borde gå på fotvandring oftare. idag kom mitt simkort och idag ska jag träffa någon. jag vet inte vem ännu, men någon ska jag träffa. rita ska jag också göra idag. imorgon ska jag åka till tfcc med två av mina favoritkvinnor. på kvällen vill jag festa till min och veronicas ära.


black refuge

jag tycker inte om djur som blir sjuka och dör. min syster är ganska mycket förstörd just nu, och alla bråkar och skriker och hatar varann. jag vill härifrån och aldrig någonsin komma tillbaka, okej? jag måste ut, men jag vet inte riktigt vart jag skulle ta vägen. jag vet bara att jag inte kan vara här just nu.

use all the colors that you want to, i'll use black

jag tittar på flygbiljetter till frankrike, kanske hoppas jag någonstans att jag ska kunna komma dit precis idag, till vanessa. jag vet att det inte kommer att hända.

jag skulle vilja titta på tillsammans är man mindre ensam nu och röka en cigg. fast jag har inte ens filmen, plus att jag måste fixa mig, för jag ska till stan med agon my agonie.

puss på de som kom hit igår, jag älskar er.

de gör inge

jag drömde att jag skulle gå någonstans och du gav mig en kram och pussade mig i pannan. jag torkade bort pussen litegrann med min tröja men bara för att det var lite kladdigt, inte för att jag inte ville ha den. för det ville jag. jag hörde att de spelade vår låt och jag sa: hör du vilken låt det är? du log och när jag vaknade kände jag fortfarande din puss mot min panna.

en sak är att jag fyller år idag och den andra saken är att imorgon skulle det vara ganska kul att åka till t.f.c.c. linette och agnes borde vara på. just nu ligger mina kladdkakemuffins i ugnen och oj, nu ringde visst klockan. jag borde nog ta ut dem nu, typ strax. de gör inge om de blir lite misslyckade, det är ju typ så det ska vara. en rolig sak är att jag bara låtsas att jag är bra på att baka, för då tror alla att jag är det. egentligen suger jag, men de gör inge. nu är muffinsarna ute ur ugnen i alla fall, linette will kill me om de inte är kladdiga, så jag hoppas att de är det. undrar om vi har julmust hemma. julmustälskarna skulle nog bli pretty exited då, h3h3h. tråkigt inlägg, meneh. de gör inge.

bonjour

vanessa kom hem nu, du har ändå inga cigg i france. jag röker tusen paket med dig, bara du kommer hem. jag är röksugen, och vanessasugen. kom hem då.

chasing dreams

ingen julafton utan överexalterade föräldrar som dansar till kass julmusik. "den här skivan är den bästa julskivan som gjorts" säger de och jag undrar hur det någonsin skulle kunna stämma.

imorgon fyller jag år, då kommer det några kvinnor hit och fikar, så då får jag ett utmärkt tillfälle att briljera med mina otroliga bakingskillz. meneh sen tänkte jag att om ni vill (ni måste) får ni ju fixa en ferre på kvällen och typ bjuda mig på lite alco, det är ju alltid uppskattat :D hahahh.
...en puss går väl också bra ja.

ensemble c'est tout

image236

image237

image238

now i feel like there's things i gotta get, things i gotta do

trots att jag väldigt mycket ogillar att åka bil i onödan så åkte jag runt med pappa idag till en massa olika mataffärer. vi letade efter vegetarisk coctailkorv, men det var kört liksom. sen åkte vi och julhandlade. trots att min pappa är lättirriterad mest hela tiden, och trots att jag oftast stör mig sjukt mycket på det så hade jag ganska trevligt idag. kanske var bilåkandet inte i onödan ändå.

jag gick hem till linnéa efter det och skulle hämta min tröja. klockan var två och hon låg fortfarande och sov, så hennes mamma gav mig tröjan. jag borde ha gått in i brudens rum och väckt henne med en puss och en kram.

sen drog jag till stan, för jag skulle till någonaffärbredvidclaesohlssonsomjagintevetvaddenheter och köpa två simpsons-dvd:er till pappa, men såklart var de slut. då blev jag fett arg och typ gick runt på stan och försökte hitta något annat. såklart hittade jag ingenting, men jag hittade agnes. eller hon kinda hittade mig på åhlens. sen gick vi till hemköp och där, DÄR hittade jag mina simpsonsfilmer. eller vadå jag. agnes hittade dem och jag blev fett glad.

jag tror att jag ska försöka komma på något att måla på t-shirten som my brotha ska få imorgon. sen ska jag nog se på bingolotto ikväll, haha. imorgon tror och hoppas jag att jag får min t250i.


so what does this really mean

image235

heartbeat heartbeat put me into sleep

och idag ska jag faktiskt göra saker för att fördriva tiden

fina och 0% brusiga bilder från t.f.c.c

image228

image229

image230

image232
vi bodde på medelhavsdeli<3

image233

image234
jag tycker om josé för han gjorde mig sällskap när jag provade kläder.

alla önskningar kan uppfyllas på the phone house

okej, det gör lite ont i hjärtat när jag tänker på i måndags kväll.
jag drömde om josé inatt, han kom till eskilstuna och spelade på stadsbibloiteket. jag stod längst fram och han avbröt spelningen för att snacka med mig. sen drog han fram en almanacka, typ exakt sån som vi får göra i gko'n, och sen bestämde vi datum då han skulle komma tillbaka till eskilstuna. när jag vaknade var jag glad.

jag ska göra en tavla har jag bestämt. en tavla plus några små ord kanske. jag ska göra tavlan och skriva ner orden när jag bestämt hur det ska vara och hur det ska se ut. när jag är färdig ska jag ge resultatet till en sann människa som jag tycker ska ha det.

den här handlar om att hata och döda för onödiga grejor

mitt minne blockeras och den där dimman som alltid verkar dyka upp vid sådana här tillfällen sprider sig omkring mig och jag kan inte minnas och jag kan inte se. något som jag faktiskt minns är ögonblicket då allt släppte en aning och jag behövde en hand att hålla i. jag behövde din hand så jag tog den.

josé gonzález är en sann man. han är en sann man som kan sin sak men samtidigt är han så himla mycket mer. han är den bästa man jag vet.

image227


one night

http://www.youtube.com/watch?v=tROiP1TUJRM&feature=related

ddddddddd

just nu har jag ingen som helst lust att åka till stockholm imorgon jag har ingen lust att se josé jag vill inte ha jul jag vill inte fylla år jag önskar mig ingenting men jag vill absolut ha nyår. just nu vill jag bara befinna mig någon annanstans än där jag faktiskt är och jag vill vara ensam. jag vill gå och lägga mig och sova i en vrå där ingen hittar mig förrän om 100 år. när jag vaknar är det fest och då dricker och dansar vi bort alla bekymmer.

jag vet inte

om sanningen ska komma fram så hatar jag ganska ofta och ganska mycket att leva i min familj. jag önskar så jävla ofta och så jävla mycket just nu att jag bara kunde springa härifrån, skaffa mig ett eget ställe, en egen inkomst och liksom bara försvinna. slippa höra allt jävla tjat och slippa se dem på samma sätt varje jävla dag. ja, om sanningen ska komma fram alltså.

2426

nu är det lördag och jag är trött. men de gör inge, för denna lördag och denna söndag ska jag plugga, sen tar jag ut min helg på måndag. då kommer det vara helg i cirka några veckor, så det jämnar liksom ut sig litegrann i längden. nu ska jag äta en apelsin och lite senare ska jag antingen se på star wars eller pirates of the caribbean. jag borde se star wars med tanke på att jag aldrig har sett någon utav filmerna, det är liksom lite lame. jag har nog inte riktigt insett ännu att jag har lov. fyfan vad skönt det ska bli.

i want you back

image225

nu skrek dom nu föll dom rakt igenom huset

genom väggen hör jag en man som skriker. det börjar tyst och övergår i allt högre toner.
jag vet precis vad det är som pågår. min syster tittar på ensam hemma 2. en av tjuvarna i filmen får en elstöt, därför skriker han. jag minns den där scenen så väl från när jag var mindre, jag tyckte alltid att den var så rolig. kanske berodde det på att under och efter elstöten stod tjuvens hår åt alla håll. ensam hemma 2 är i alla fall väldigt underskattad och jag har ganska mycket lust att titta på den.
en bra sak är i alla fall att jag har börjat skriva på faktan till fördjupningen. och att jag vill ha en t250i.

marhoni

jag är glad för jag ska till stockholm på måndag
jag är glad för jag ska till stockholm med agnes och linette på måndag
jag är glad för jag ska se josé gonzález på måndag
jag är glad för jag ska stanna över natten i stockholm
jag är glad för jag kommer vakna upp i stockholm på tisdag med linette och agnes
jag är glad för vi kommer missa avslutningen på tisdag

det var allt, puss

ingen rubrik

jag bara tänkte att någon kanske kunde putta mig i rätt riktning litegrann.
jag bara undrade om någon kanske kunde ta min hand litegrann.

diamons from sierra leone

om vi inte hade varit syskon så hade jag nog hatat dig sa hon och det värsta var inte orden som kom från hennes mun, det värsta var inte vad hon sa. det värsta var det faktum att jag redan för länge sedan hade insett att om jag inte var hennes syster och om hon inte var min så skulle jag vara en avskyvärd människa i hennes ögon. jag hade redan insett att jag inte är snäll. att jag inte är trevlig. att jag inte är glad. att jag inte visar att jag bryr mig. att jag alltid är dum mot min familj. men det finns ingen tid åt de tankarna nu för jag har faktisakt en fördjupning att skriva.

bortslösad tid idag: cirka 3-4 timmar

det är när jag väl tar tag i saker som allt trasslar till sig. när det händer så faller all ork från min kropp ner i marken. den studsar inte tillbaka upp i mina händer igen utan när jag väl har tappat min ork så faller den. den når marken och den krossas. med ett öronbedövande jävla dån så krossas all min ork i tusen små bitar. det är så typiskt att när man väl anstränger sig så går allt fel. det är sånt som får mig att vilja släppa taget om alla saker jag håller i, har hållt i och någonsin kommer att hålla i mina händer. jag vill liksom bara lägga mig ner och sova. men det går inte.

om jag står upp så orkar jag ingenting. om jag lägger mig ned så somnar jag.

idag är en sån där dag då jag känner att jag vill bli smal igen. idag är en sån där dag då jag känner att jag ska bli smal igen. just nu är en sån stund då jag tänker tillbaka på i somras och minns. ingen minns det jag minns för ingen vet vad det är jag minns men det gör inget för huvudsaken är att jag själv vet. huvudsaken är att jag minns. och jag ska aldrig glömma.  

image224


låt oss hitta ett nytt hem

okej, nyss bestämde jag att i sommar när linette tagit sitt körkort så tar vi bilen utomlands och åker vart vi vill. vi behöver aldrig åka hem igen om vi inte känner för det. faktum är att vi inte behöver göra någonting alls som vi inte känner för att göra.
i sommar kan vi göra vad vi vill.

lussebak och rumpskak

nyss ägde ett litet roligt missförstånd rum i vårat kök, hehiho:
m- "jag tycker synd om tanten som sitter i fönstret där nere"
i- "ja, hon sitter där jätteofta, jag undrar alltid om hon löser korsord"
m- "VA, har hon kort kjol!?"

jag och linette vill åka till frankrike så fort som möjligt, helst i påsk. därför ska jag skriva klart mitt cv denna vecka, så att jag kan få ett jobb snart. jag ska se till att mitt fördjupningsarbete blir klart i helgen också, så slipper jag tänka på det i estocholmo liksom.

en lägenhet en lägenhet en lägenhet en lägenhet jag vill ha en lägenhet nu (jag behöver inte ens ha den själv, jag kan faktiskt offra mig och stå ut med att bo med linette)
aokej vi ska ha en röd soffgrupp alternativt en röd soffa med röda fotöljer och vi vet precis hur de ska se ut. kanske kan vi sno snygglägenhetens soffa och fotöljer, ja så får det nog bli. sen så ska vi ha snygga tavlor som ska vara en blandning mellan våra egna verk och andra snygga pieces of shit. och böcker, böcker i högar på golvet. och ett grönt matbord i trä. jag vill ha ett blått lakan, och kanske ett rött örngott och påslakan till. sen vahetere kan ju linette bestämma massa ikea-möbler, eftersom hon kan allt om ikea. den tjejen är kungen på det alltså. snygga tallrikar som fan ska vi ha, i snygga färger o.s.v. och assnygga muggar från indiska, och stora härliga glas från ikea. sen så ska vi äta godaste maten också, för vi vet vad god mat är. aldrig ska vi äta fattig gammal vanlig svensson-mat. och vår lägenhet ska fan inte vara något jävla hängställe där folk känner sig som hemma och ränner omkring som de själva vill. det är  vårat hemmaställe och ibland, när vi känner för det, så ordnar vi de skönaste festerna. folk kommer att längta tillbaka till våran lägenhet och önska att de hade en precis likadan. men det har de inte.

päron i din mun

glöm inte bort den underbara uppdaterade modebloggen: http://thenewfashionplan.blogg.se 

du jag vi behövde det

när jag äntligen beslutat mig för att sova ut ordentligt så vaknar jag klockan tio efter bara sex timmars sömn. men de gör inge, för på armarna har jag tatueringar som påminner mig om att kvällen och natten var väldigt härlig.


the world is an empty stone

image223


jordgubb

det här dagen har helt klart börjat sämst. trots värken och trots dysterheten som vilar över hela mig idag så ska jag försöka göra resten av dagen bättre. jag ska i alla fall träffa bra människor lite senare, det kommer nog att hjälpa ganska mycket.  

och jag känner hela tiden att jag föddes i fel land. det är inte meningen att jag ska vara svensk.

malin

precis just nu sitter malin i globen och hon är förmodligen och förhoppningsvis jätteglad och väldigt exalterad och jag hoppas att jag kommer känna likadant om tio dagar när jag befinner mig i cirkus i stockholm. det vore konstigt om det inte blev så med tanke på att jag kommer att ha två bra kvinnor bredvid mig och en förträfflig man framför mig.

hawler baklawa

denna fredag har min magkänsla gått från dålig till bra och jag har ätit baklawa för första gången och så har jag ätit naanbröd as well. imorgon är det lördag och då ska jag till skolan och sen ska jag gå och simma. på söndag ska jag och linette hem till linnéa hade hon bestämt vilket jag ser fram emot. baden baden loves me, and i love them back.


all this time

jag har inga riktiga problem så jag gråter åt andras istället

prata i min saxofon och se mig i ögonen föralltid

kanske är det osynliga gestalter i ditt fönster som skrämmer mig mest,
kanske är det just ingenting som gör mig rädd.

från onsdag till torsdag

jag ville veta hur rynkorna i ditt ansikte kommit till
för ett veck i huden uppstår inte på ett ögonblick, det gror länge någonstans i djupet innan det till slut visar sig. och det kanske är precis likadant med känslor.
jag vet inte, för tankebanor har aldrig varit min starka sida.

denna kväll har mest ägnats åt tankar som egentligen kanske inte borde tänkas. mycket för att jag saknar honom men mest för att jag saknar det.

mount wroclai

min katt är sjuk. det tycker jag är mer än väldigt synd, men vad spelar det för roll vad man säger egentligen.

image222
jag är väldigt kissnödig och på tal om ingenting så saknade jag linette pretty very much idag på bilden. jag orkar inte skriva något mer alls för det spelar ingen roll vad jag skriver för ingenting räcker egentligen till. vad jag menade med det där spelar heller ingen roll just nu för allt jag behöver göra är att sova och att vila ut mitt huvud vila ut min kropp och vila ut mig. snart är det lucia och då ska linette sova här, jag känner att jag saknar henne väldigt mycket. min bror spydde nyss, god natt.  

om vanessa ser det här så kan hon ju ringa mig

jag ska nog måla nu och äta paj och idag vill jag hyra ett öga rött. idag måste jag i alla fall träffa vanessa, så är det bara.

vänd på burken och skaka ut det sista av innehållet

om jag hade en normal och fungerande tv så skulle jag kunna sitta inne på mitt rum hela dagen och se på film oräkneliga timmar i sträck men eftersom allt tar sån jävla tid när det gäller min familj så har jag inte fått någon ny tv än och det lär sorgligt nog dröja ytterligare en månad innan jag får någon.

weak shit

jag skulle vilja åka till elin nu och så skulle vi gå lite på stan och sen skulle vi åka hem till henne och se på film och sen skulle jag sova där men ingenting blir någonsin som man vill och jag är jävligt trött på att skjuta upp saker hela tiden. tanken på att jag faktiskt bara har varit vaken i ungefär tre timmar än så länge ger mig ganska ordentligt med ångest, men vem bryr sig egentligen.


ochra

det känns verkligen som att jag gick upp i onödan idag.

RSS 2.0