you left the sweetest taste in my mouth

image292

allt är som det ska

mannen är på toa och bullarna i ugnen.

gröna fläckar i taket

okej, grejen är att jag har suttit ett tag inne i vanessas rum ensam, och nu har hon och alan somnat i vardagsrummet. alla sover och jag vill bara hem. men jag vågar inte gå hem för där kommer jag vara ensam vaken och då kommer jag tänka på den mördade kvinnan. nej, nu ska jag hitta något roligt att titta på på vanessas dator och sen ska jag försöka somna till det. idag har varit en konstig och jobbig dag. jag är trött.

och när jag gick ut i trappen måste hon ha legat död därinne

en lite läskig grej hände idag. en kvinna blev mördad i mitt hus, på våningen över våran. och grejen är jag måste ha varit hemma när mordet skedde, för när jag hade gått och var påväg till vanessa så mötte jag två polisbilar på vägen. jag tänkte liksom: undrar vart de är påväg, undrar vad som har hänt. jag antar att jag har svaret på det nu. jag kommer i alla fall inte kunna sova bra på ett tag.

joelbitar


här är ingen glad så om du samlar på leenden har du kommit fel

image287

image289

image288

image290

image291

emily loizeau

jag tror att jag struntar i att ta bort fylleinläggen, jag hade ju trots allt väldigt kul när jag skrev dem. i alla fall så hade jag det mysigt igår med veronica. vi åkte till simon och satt med honom i hans bastu tillsammans med elias och sean. sen cyklade vi hem runt ett kanske, det är kul att cykla när allt går fort. hemma hos henne somnade vi runt två kanske, och idag var det nästan ännu mysigare faktiskt. jag vaknade i vanessas säng och den kändes så sjukt jävla skön! jag upptäckte att jag hade sovit på hennes bh heheh, sawry! veronica fixade fetaste frukosten: rostade mackor, aprikoskräm och blåbärspaj med vaniljsås. score! lite senare åkte jag till stan där jag mötte malin och moise. vi hämtade ut vår "lön" på eskilstuna-kuriren, score again! i alla fall, idag fyller min lillebror år. jag undrar hur mycket, jag har så sjukt dålig koll. men det måste nog vara 14 år, eftersom han går i sjuan... shit, det känns ju som att vanessa nyss var 14! fan, nu blev jag osäker, är vanessa 15 eller 16? jag suger hahah, nu ska jag gå och se på scary movie 3 och rita.

"drackdu upp den hätr?"

image281

nåt händer

veronica är pullllllllllllllad i huvudet med tretusen l minst. "jag mår fjärt" vi ska gå till simon sajmon salmon nu vad fan heter låten?????????!?!?!?1 hheheh eerrrå.


färsk faceplant


rent a wreck

idag hade jag tänkt att bara vara hemma och se på film, rita och kanske gå ut litegrann, och framförallt sova. men eftersom inget blir som man har tänkt så ska jag cykla till veronica nu och sen ska vi sjunga hela natten och vara glada och gud. jag älskar veronica.

who killin'em in the uk

alltså jag bara känner det. i hela kroppen. det här lovet kommer bli så himla bra, det har redan börjat så sjukt jävla bra. jag har festat fyra dagar av fem, men det är inte det som är grejen liksom. för en gångs skull har jag fått träffa min man lite. det betyder ganska så väldigt mycket faktiskt. faktum är att han kommer hit om en timme, så jag borde nog gå och duscha nu.

hoelegs for sale

father mother brother alsterberg fixade sprit till mig, han är snäll. nu ska jag i alla fall öka dagens sockerintag med lite fika. snart måste jag dra någonstans innan jag liksom ruttnar fast i den här lägenheten. det skulle vara ganska low score fan.

a sunday smile you wore it for a while

förra inlägget blev helt sjukt långt och tog ungefär en timme att skriva, men de gör inge! här är en bild på mig från i somras i göteborg, dagen efter att jag hade sett kanye west. jag var ljushårig, hade lugg, ingen tandställning och var väldigt glad.

image280

HIGHSCORE!

igår drog jag och linette till strenkie strängnäs för att parthey på micke eskils 18-årsfest. när vi kom fram ringde jag jonas för att be om en vägbeskrivning, men antingen så förklarade han sämst eller så var jag trögare än vanligt, för det slutade med att jag och linette gick helt åt helvete och fick vända tillbaka efter en väldigt lång bit. none score! i alla fall, sen mötte micke eskil, johan och linus upp oss och vi begav oss mot partheyt. det var sjukt kallt ute och jag hade väldigt tunna strumpbyxor på mig, plus att jag och linette hade ju varit ute i kylan ganska länge så vi var pretty frozen. efter en ganska lång promenad kom vi fram och vid det här laget var linus så jävla körd. hela han (verkligen hela) var överallt hela tiden och det var så jävla no score for him :D jag dog hahah. vart man än vände sig var han där och slängde runt med armarna, dansade som ett freak eller låg på golvet och ålade sig. pretty good entertainment i must say! kvällen flöt på som fan med massa mysigt folk, älskar strenkie-people fan<3 älskar att åka dit med linette också, det är fan highscore every time. jag dansade med sarha också, hon är fan härlig ibland alltså, så jävla porrig tjej! och helt plötsligt mådde jag sjukt illa, jag blev nästan chockad. så jag blev ganska så väldigt gnällig heheh, och lade mig ner på golvet. men då kom micke eskils typ farbror eller morbror och lackade på mig lite. jag tror att han körde ut mig men jag är inte helt säker, nästa grej jag kommer ihåg är i alla fall att jag snackade med jonas i telefon och jag gnällde lite men kunde inte prata så himla mycket för jag mådde så jävla illa. none score! plötsligt spydde jag ner golvet och elementet inne i omklädningsrummet, och det var fan highfuckingscore :D:D efteråt mådde jag sjukt bra igen, älskar känslan! grejen var att folk trodde att jag skämdes och så, och det här kanske låter konstigt, men jag älskade det faktiskt, för det var så jävla värt bara. och att linette sa score direkt när jag hade spytt var liksom kronan på verket haha :D efter det någon gång var partheyt slut, så jag och linette satte oss ner med linus, matilda och niklas och snackade medan micke eskil städade med de vuxna peopsen. linus var lite mer lagom körd vid det här laget, så han fattade liksom vad han gjorde i alla fall haha. efter tjugo minuter enligt micke eskil så åkte jag, linten han och linus vi hem till honom. där åt vi toast i överflöd och det var så jävla gott! nattmat är skiten<3 vi snackade lite om linus none-score kväll och jag skrattade så himla mycket igår så jag avlider :) så jävla härlig kväll! efter toasten så somnade jag och linten i mickes bäddsoffa, någon gång runt tre kanske.

idag har jag haft sånt jävla flyt alltså, helt sjukt! fast dagen började med lite none score när jag vaknade halv nio och var sjukt varm och törstig. inte förrän klockan elva gick jag upp och drack vatten, då alla hoez hade vaknat. jag och lintun åt lite mercichoklad till frukost och sen tog vi farväl av männen och begav oss på en härlig vårpromenad mot tågstationen. strängnäs är så jävla fint! vi älskar det så jävla hårt, så himla snygga hus överallt och helt genommysigt. vi kom i perfekt tid till bussen, score! lintun hade gjort mig väldigt sugen på coca cola, och gissa vad jag möttes av på köksbordet när jag kom hem? MHM thazz right, some coke hahah. highscore! när jag hade druckit cola och duschat bort allt skabb så kom pappa hem med pizza till mig :D highscore again!!!!!!!!!!! efter maten var jag lite sugen på godis så jag öppnade skafferiet och hittade en liten godispåse med halvovärt godis och frågade mamma om jag fick ta. och nu kommer nästa score: då tog mamma fram en sjukt stor godispåse med massa highscoregodis i, och då svimmade jag nästan :D mitt humör idag är på toppen av toppen, det kan fan inte bli bättre. ikväll ska jag dessutom festa för tredje dagen i rad med linette, min bästa festpolare någonsin, och jag tror att vi ska träffa bea och cattis och gabriella också, jag är så jävla peeeeeeeppp!!! dessutom ska vi snart äta massor av god mat och annat skit för min moster, hennes pojkvän, mormor och morfar kommer. imorgon kommer världens bästa jonas hit också.
KVINNAN HAR FLYT!

turbulens

jag älskar känslan av att få höra ord som man har längtat efter att få höra så himla länge. ord som har legat som fastklistrade i ens fantasi i en evighet och ord som har skavt i bröstet och gjort en osäker på om de någonsin ska bli sagda. när orden väl släpps ut vänds man liksom uppochner och kastas runt i luften, samtidigt som hela världen rör sig. det kan vara känslan av lycka men jag är inte säker.

illusionen av en verklighet

igår dansade jag bort hela kvällen och en bit av natten tillsammans med andra glada och fulla människor. och det var så jävla härligt att vara med gabriella och linette, de är fan sanna kvinnor. sanna kvinnor som är på riktigt. och bea min bondbrud ( jag har ingen aning om vad jag fick det ifrån, kanske hennes röda klänning) är så jävla gullllllllllll. och jag, jag var full och glad och väldigt uppklädd. det enda som var lite synd var att william mådde dåligt och att lisa försvann så fort. bäst för henne att hon scoreade hahah. det var i alla fall en härlig 18-årsfest och en bra början på lovet. idag har jag ont i huvudet och mår illa fast det är inte så himla farligt faktiskt. idag fick jag ett påskägg av mamma och jag har ätit upp det mesta av innehållet, så jag har lite ont i magen också. snart ska jag gå ut litegrann och senare kommer linten och lizee och sen gittar vi till strenkie på 18-årsfesten nr två. jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig bara, men det löser sig. nu vill jag ha sommar.  

längsta inlägget sedan din mamma förlorade oskulden

igår var en jävligt soft dag faktiskt. jag åt ca 500 gram godis (minst) och pratade om svåra saker med agnes. sen på kvällen behövde jag plugga till nk-provet so bad, men jag var så himla trött. då ungefär tvingade jonas mig att läsa igenom allt högt för honom genom telefon. han somnade nog ibland. men det gjorde faktiskt så att provet gick riktigt bra idag så det var så jävla värt. jonas är så jävla värd.
idag har också varit en jävligt soft dag. fast tyvärr åt jag ungefär bara hälften så mycket godis som igår heheheh. jag och agony kunde inte help ourselves. vem köper inte godis när det kostar 3.90/hg PLUS att det faktiskt är påsk juh. godis är också så jävla värt. fast jag börjar kanske bli lite beroende, ovärt :D:D:D:D men agnes blev faster inatt, värt! i alla fall så hälsade min man på mig idag efter skolan, jag tycker om att ha honom här. jag tycker inte om att inte ha honom här faktiskt.
imorgon är det finally hannahs sweet 18 och jag är peppeppepepp fast samtidigt lite orolig eftersom killen som skulle fixa spriten hade blivit magsjuk. men elias sa att det fixar sig. då fixar det sig :) äsch vafan, det fixar sig!!!!!!!! nu fixar det sig. jag fick föressten en väska av min mormor till imorgon,fast jag vet inte om den passar. den är typ brun och man håller den i handen. jag orkar fan inte hålla något i handen :( skitsamma, det fixar fan sig.

en sista grej bara: min lillabror är jävligt ofta jävligt fucking fittigt störande. helt seriöst. han kommer hem och tjatar om datorn på dirren eftersom han är beroende av sitt jävla fittspel. sen typ dampar han loss för att jag sitter och kallar mig slyna. nu har jag ett blodigt finger och jag tror att det är hans fel. nåväl, han kan inte hjälpa att han är liten och korkad. typ.


tunnelbanorna i paris

image275

image276

image277

image278

image279

minns du vad vi sa även fast det var längesen nu?

image274
det här är veronica packalén. jag ska gå hem till henne nu, men hon kommer inte att vara där. 
jag tänker på henne väldigt mycket just nu.

på andra sidan världen

just nu mår jag väldigt illa, vet inte varför. i alla fall så har jag hittat klänningar och kjolar jag vill ha, eller en kjol rättare sagt. jag har inte haft kjol på cirka hundra år så det skulle vara ganska kul att ha en kanske. nu låter jag nästan som en modebloggare minus det formella skrivsättet, men de gör inge.
nu på eftermiddagen har jag skrivit mitt medeltida cv till svenskan, fast egentligen har jag ingen aning om hur det ska se ut. jag har lyssnat på baden baden också, det var ganska längesen. jag gillar dem hårt, checka myspacen: www.myspace.com/badenbadenbaden. jag borde plugga samhällskunskap och naturkunskap idag också, men jag funderar på att ringa veronica istället. jag orkar fan inte göra för mycket nytta på en och samma dag. inte idag i alla fall.


after the curtain

det är mysigt att vakna klockan nio, äta chips till frukost och spela tv-spel. mysigast är det tillsammans med en fin man. och eftersom det är sjukt fint väder idag så drog jag upp persiennerna och drog undan gardinerna så att solen lyste in i mitt rum. den liksom värmde sådär brännande mot huden och det blev ganska kvavt i rummet, men det gjorde ingenting alls. för nu är det vår.
det enda som faktiskt skulle kunna bli bättre just nu vore om jag hade lägenheten. jag vill ha den. nu. så att jag kan göra vad jag vill och träffa vem jag vill när jag vill. för det är rätt jobbigt att bara få träffa någon ungefär två gånger i veckan på fritiden, när man egentligen skulle vilja vara med den personen så sjukt himla mycket mer. jag dör lite när jag tänker på det faktiskt. den här dagen som var så bra. nåväl, jag är väl rätt bra på att förstöra bra saker med dåliga tankar antar jag. men den här dagen ska inte få bli förstörd, den är för fin för det.

hej farbror elfsberg

image273
claes elfsberg a.k.a david odes svärfar var på tv nyss :)
jag och jonas skrattade lite då. det var allt hehehe.

ah just det, jag måste dedikera ett inlägg till dumma mammor också:

jag blir så himla arg när dumma mammor tror att de gör rätt i att inte låta sina barn göra någonting över huvud taget och liksom leker diktatorer. och om det är någonting som jag verkligen hatar så är det när dumma mammor vill få igenom sin vilja bara för att de ska ha rätt, inte för att det är rätt egentligen. jag menar, det är så himla dumt bara. det kanske är därför de kallas för dumma mammor. anyway, they can suck my innerear.

DiAmOndZ oN mY dOgZ

hahahahahah azooooooooooooh jag tänkte kolla in lisas blogg men glömde vad den hette, så jag sökte på http://keanu.blogg.se/ men kom visst lite fel. feta seriösa hundbloggen, hehe. jag dör :) den var supermysig! puss

en rolig man i turban dansar på ett tak

idag har varit en jävligt bra dag faktiskt. det började med att vi hade en rolig gympalektion för omväxlings skull, vi typ lekte och åkte inlines. nästa roliga grej var väl på gko:n när ida lööw bjöd på glass. jag och david hade köpt kolasås för ida hade bara köpt chokladsås och strössel, och det var så jävla gott. jag och linette är fan satsarna när det gäller gko-fika och fika över huvud taget. vi är fan bäst! alla är så jävla svaga och kan bara äta pyttelite innan de blir mätta, men inte jag och linette :) vi fikar hela lektionen. utmana oss och ni förlorar! efter gko:n hade vi matte, och det var fan soft. vi satt och snackade lite om hannas sweet 18 nästa vecka, och då blev jag jävligt pepp. så jag ska gå! jag måste bara få tag på en klänning och sen är jag kinda ready. jag ska nog ringa verra, hon brukar ha massa klänningar, hon kanske har någon jag kan låna. nästa vecka är det ju faktiskt dubbelt upp eftersom det är två artonårsfester på två dagar, it's amazing! (som david skulle ha sagt) så nu är jag sjukt pepp och festsugen. jag sparar mig till nästa vecka så att jag pallar trycket heheh. nåväl. idag ska jag äta fisk. jag funderar på att bjuda hit linette någon dag på lite coffeeballs eller nåt annat. fast nu ska jag ringa veronica och ikväll ska jag träffa vanessa damn it!

image270

image271

image272
ja vad kan jag säga, ibland är gamla bilder fan livet.

let the seasons begin

jag ger nog upp bloggandet litegrann. här kommer i alla fall en fin lista på saker jag ska göra:

1. lägga upp lite bilder (snart)
2. bli snygg (ahokej, jag är lite snygg ibland. men jag ska bli snyggare då)
3. festa mer (det har varit på tok för lite på sista tiden och jag är fan konstant festsugen)
4. sluta säga att jag saknar folk (jag ska träffa dem istället)
5. ha mer sex (behöver jag ens skriva något här?)

rainy saturday

image269

RSS 2.0