shake it like a polaroid picture

igår mådde jag väldigt illa. nästan hela dagen. idag mådde jag också lite illa. jag hatar att må illa.
idag hälsade jag på linette en snabbis på jfs och rånade henne på lite cash. sen hetsade jag till skolan i regnet och levererade lite pengar till en trött man. på tal om trötthet så har jag varit sjukt utmattad idag. jag orkar ingenting. fysiskt alltså. det är helt sjukt faktiskt. jag hoppas att det går över när jag blir frisk. imorgon kommer jasmine. och imorgon ska jag typ jobba på kvällen. och imorgon typ ska nån sova hos mig. nämen. på fredag ska jag till min favoritlinnéa och baka lite med henne. sen ska vi festa. hårt och länge. jag har saknat det. jag saknar mina människor som inte alls är mina egentligen. men jag saknar de jävlarna ändå. bara för att jag aldrig skriver listor så har jag gjort en.

några sanningar:
1. jag mår illa.
2. jag är sjukt orkeslös idag.
3. min kropp är konstig och ful. både utanpå och inuti.
4. jag funderar seriöst på att konvertera till typ klänningar och sån skit. för jag passar verkligen inte i byxor längre. det är ganska sorgligt faktiskt. jag blir ledsen.
5. jag vill bli frisk.
6. jag har lust att supa mig full och dansa och sjunga och röka och skratta skratta skratta. och snurra runt litegrann. men bara lite

nu ska jag se på greys anatomy

three little birds sat on my window

idag vaknade jag och hade absolut ingen aning alls om när jag förväntades befinna mig i skolan. så jag duschade, åt frukost, läste och somnade lite på min säng. sen kom mamma in och sa att jag kan ju faktiskt stanna hemma idag, som har varit sjuk hela lovet. och så sa hon att jag ska få beställa en klipptid.
1. jag vet inte vart jag ska klippa mig
2. jag har lite ångest för de kommer klippa av allt mitt "långa" hår. jag som har sparat så. men å andra sidan är det väldigt slitet, så det ska faktiskt bli rätt så skönt att få bort det fula.

det är väldigt, väldigt fint väder ute. så jag ska gå ut lite senare. först ska jag med min mamma och pappa till jysk, de skulle titta på något. det ska bli så himla skönt att komma ut, för just nu känner jag mig väldigt varm och lite instängd. dessutom kom jag på imorse att om man kan räkna de gånger man har gått ut på sportlovet så har man inte gått ut mycket. jag har inte gått ut mycket. och eva kan ju inte bli arg för att jag inte kommer till skolan idag för vadå, förväntar hon sig att jag ska veta av mig själv när jag ska komma dit, och vart jag ska gå? nej, hon kan ju åtminstonde svara på mailet tycker jag, det är faktiskt inte för mycket begärt.
nu ska jag ut!

separate's always better when there's feelings involved

idag dissade jag linette, vanessa och en stor fest. jag orkar bara inte idag. faktum är att det inte är mycket jag orkar längre. det känns faktiskt som att jag har förlorat en hel del, saker som jag kanske aldrig ens har haft. saker som självdisciplin och självrespekt men kanske mest orken. och självförtroendet är så himla långt borta, och trots att jag aldrig någonsin har haft något så känns det som att även det har gått förlorat. och det känns ganska misslyckat att inte ha någon apu-plats nästa vecka. vi har liksom haft sen i höstas på oss att hitta praktikplats. ändå har jag ingen. ibland undrar jag hur jag ska klara mig i framtiden. när jag tänker på det blir jag rädd. jag blir rädd men kanske mest ledsen ändå. för jag har ambitioner. ambitioner som jag låter gå till spillo. det är inte synd om såna som jag. för om jag tar tag i allt så blir allt bra. det är bara det att jag har så himla svårt för att ta tag i saker.

yael naim

jag tycker om obegripliga namn. obegripliga namn som inte går att uttala såvida man inte vet exakt i vilken stavelse man ska böja tungan för att det ska bli rätt. jag tycker om intressanta människor med obegripliga namn och jag tycker om obegripliga namn på obegripliga saker.

i'm a young soul in this very strange world

dagen passerar utanför mitt fönster som vanligt nu för tiden. i hemlighet har det säkert alltid varit så egentligen.

image265

image267

image268
en fin låt: http://youtube.com/watch?v=-YUxbDEPFiM

dklgfkd

okej jag upptäckte nyss feta grejen jag tror jag avlider lite här hehehehehehehehehhehehe.
n.e.r.d till way out west :o:o:o:o:o:o:o ddddddddddddddddddddddamn!!!!!!!!
josé och dem, liksom ghhhhhhhhhhhhhhhhhhfndsmmgfjfdjhgfjh jag är glad :) 

forget my beauty

nu är det såhär att jag aldrig är ensam hemma. aldrig aldrig aldrig, för det är jämt någon annan hemma. och om man vaknar och tror att man är ensam, så visar det alltid sig att man inte är det. det är jävligt jobbigt faktiskt, med tanke på att min familj är jävligt jobbig jävligt ofta. men nu är jag i alla fall ensam hemma för mi familia has gone to west eroze. och det är så jävla skönt. nu ska jag gå och ta lite mer glass och njuta av att det är helt tyst här.

han sover bland blomkålshuvudena

jag är sjuk och har varit det hela fucking lovet. i måndags drog jag till stockholm med nästan 39 graders feber. det enda jag har gjort de senaste dagarna är att titta på tv och sova som fan. det är jävligt skönt dock. fast idag fick jag faktiskt besök en liten stund, bästa besöket som gjorde mig gladast. jag är lite sugen på choklad nu, fast jag mår så sjukt illa och har en äcklig smak i munnen, liksom den där cpsjuk-smaken ni vet? som man får när man är sjuk ja. nu ska jag typ dyka ner i min säng. om tjugofem minuter ska jag titta på greys anatomy, det har jag fan längtat efter hela veckan. nej, man har inget liv när man är sjuk. jag missar fan allt. skitsamma, jag får i alla fall sova.


mina dokument

jag har ont i magen och mår illa. om det går över sen så ska jag göra soppa. jag gör ganska god soppa faktiskt. fast jag tror att linette gör ännu godare, jag är ganska säker på det. när jag är klar med engelskan så måste jag städa, för så fort man går in i mitt rum så känner man hur smutsen fastnar under strumporna. imorgon får jag en tv, då borde någon komma hit och titta på film. vi kan köpa godis och grejer, karamellkungen helst. ja, kom hit imorgon. 

dadaaaaaaaaaa!

igår hade vi matteprov. det var helt sjukt. jag hade övat på morgonen så det kändes ganska okej, men samtidigt var jag väldigt ösäker. sen gick det skit :D:D:D men de gör fan inge alls! softaste provet någonsin, folk fuskade och snackade för läraren är helt bbbbäng :) jag fick fetaste hostattacken mitt under provet också, så jag var tvungen att dra upp min vattenflaska ur väskan och min ögon tårades men ey, de gör inge heller! idag är det lördags och nu ska jag laga frukost som fan. 

ärlighet entreprenörskap ansvarstagande kvalitet

jag är en trött, hungrig kvinna som är full av saknad, ganska stressad men samtidigt lugn och fylld utav pepp inför våren och sommaren.

before the dead moon rises again

image261

image263

image264
idag är det illa.

just nu är jag väldigt glad för att

1. jasmine har fixat arvikabiljetter för bara sexhundra kronor
2. om precis en vecka ska jag till t.f.c.c med numbahonetfccbrudarna
3. efter fredag så behöver jag inte gå till skolan på två hela veckor
4. jasmine kommer hit snart 
5. efter möjligtvis en kort snöperiod till så är det vår och snart sommar och snart sommarlov
6. jag ser fram emot mina och linettes utanförkommunenäventyrsfester
7. jag ser fram emot arvika med alla fucking jävla härliga människor
8. min fader från en annan moder (linet) är min fader 
9. ibland är jag snygg och duktig på många saker (när jag vill)
10. jag har sötaste mannen

(observera att ingen speciell ordning råder)


you've got the sweetest eyes that i've ever seen

jag har ganska många ihopblandade tankar i mitt huvud just nu. de liksom klibbar fast i varandra på något sätt vilket gör det omöjligt att urskilja vad som egentligen hör ihop med vad. det är ganska mörkt samtidigt som ljuset sticker i mina ögon. jag tror att det är ungefär likadant med rusningstrafik. allting står stilla samtidigt som uppståndelsen är större än någonsin.

från och med nu ska jag sluta tänka. faktum är att jag ska sluta med ganska mycket. jag ska sluta tänka och jag ska sluta bry mig. på samma gång ska jag börja med väldigt mycket. för jag ska börja bry mig och jag ska börja tänka, fast på ett helt annat sätt. men framförallt så ska jag börja agera och ta tag i saker.   

i hope you don't mind that i put down i words

jag åt nyss väldigt god spaghetti. jag älskar lukten och smaken av nykokt spaghetti.

inatt vaknade jag av att jag hostade och att det kliade i min hals och hur mycket jag än hostade så slutade det inte klia och jag var vaken jättelänge men kliandet ville liksom aldrig sluta. jag började nästan gråta för jag blev så himla jävla arg. tillslut somnade jag väl i alla fall. det är verkligen det värsta med att vara sjuk, hostan som alltid vill komma när man börjar bli frisk. jag skulle seriöst hellre gå 10 mil än att vakna mitt i natten av en kliande hals.
imorgon måste jag i alla fall bege mig till klädsömnaden för jag har inte varit så himla flitig med att gå dit, och tro det eller ej men jag ser faktiskt fram emot det.

idag stötte jag på en liten agon i min hall, så vi drog och hyrde film. sen gittade vi till odlaren hem till malin, zimba och wilma. vi spelade tevespel, och tro det eller ej men jag är faktiskt rätt bra på aladdin och mario. om jag skulle ha de där spelen hemma så skulle jag helt klart vara numbahonepro. vi drack oboy och åt toast i malins amerikanske kök. sen tittade vi på lord of the flies once again. i malins hall hittade jag en trosa med en binda i, det var wilmas. wilma är en hund. nu ska jag skriva lite om lord of the flies. 

just like a star across the sky

när jag tänker och känner efter så har jag faktiskt ont i varenda centimeter av min kropp just nu. extra mycket känns det i halsen huvudet magen ryggen och nacken. jag börjar bli sjuk. jag börjar bli sjuk igen för jag får tydligen inte vara frisk ens tre dagar i sträck längre. om jag ska vara sjuk så kan jag väl ändå få bli sådär jobbigt sjuk så att jag inte ens orkar resa mig upp? för när man är så sjuk så får man inte gå till skolan, och jag skulle tycka om att ha det som ursäkt just nu. jag skulle tycka om att för en gångs skull ha en ursäkt som är på riktigt.

only a state of mind

image260

refuge

what can i say, det funkade inte. man måste ha sånt där kontokortsfitta. meneh om nån som läser detta har tänkt köpa en arvis denna månad så kan den ju säga till mig. just det.

sju minuter

alltså, jag mår sjukt jävla äckelilla. men det har i och för sig blivit en vana, nu för tiden mår jag illa varenda (fucking jävla?) dag. det är inte jätteroligt, men vad fan ska man göra. idag har jag gjort massor av spontangrejer, både dåliga och bäst(iga?). jag har köpt lite kläder. det var behövligt. nu ska jag försöka beställa mig en arvika-biljett. funkar det så blir jag glad(ast?). 

ride pony ride

min rygg har kliat typ hela dagen, eller flera gånger i alla fall. idag har jag varit sjukt trött också, tills jag köpte feta godispåsen och åt upp allt. då blev jag pigg och illamående. sen blev trött igen. shit, outsiders har ju börjat. det får jag bara inte missa.


bomullsost

nu är jag sugen på makaroner. inte mina makroner, men någon annans. fast jag tror inte att vi har makaroner hemma. jag är ganska seg på att plugga också, plus att jag mår illa. men de gör inge. inget gör någonting för snart är det vår och snart är det sommar och vet ni vad det kommer bli? ja just det, bäst. synd bara att det är fitthorkukbajsväder ute nu då. 

this town seems hardly worth our time

igår tittade jag och mimmi på pirates of the caribbean 3. jag fattade noll eftersom jag inte har sett tvåan, så jag somnade ganska många gånger. på natten ringde vanessa mig flera gånger, men jag var så trött och handikappad och retard att jag inte förstod hur man svarade i telefon. jag trodde typ att det var något jävla alarm som ringde eller nåt. tillslut lyckades jag svara i alla fall, och vanessa ville bara fråga vad jag gjorde. hon är min söta brud, den där kvinnan. idag ska jag med min mamma till tuna park, sen ska jag förfesta med några av de finaste kvinnorna jag vet. ett år idag. sen ska vi dra på ztor fezt. en annan sak är att jag börjar bli kär i the shins.

leads our way into a lovehangover

a: "har du hört the concretes?"
b: "nej"
.........
b: "vilka är det här?"
a: "the concretes"
b: (bläddrar i cdboken) "oj, det här är visst min kusins band"

image259
vid svåra tillfällen använder jag lätta ord för om jag skulle använda mig utav tunga ord är jag rädd att marken under mina fötter skulle brista.

RSS 2.0