en blandning av stavelser

hela min kropp går i 360 kilometer i timmen idag och jag har hunnit med massor av saker. jag har packat det mesta till arvika nu och det känns inte som att jag glömt något för en gångs skull, men därför har jag säkert gjort det. fast vad spelar det för roll? det enda jag egentligen behöver är biljett, pengar och sprit och det har jag ju! fyfan vad jag inte ska ta det lugnt, jag kommer vara igång alla cirka etthundratio timmar jag befinner mig i värmland. nu ska jag snart till linnéa och titta på något hitlerfilm, jag köpte den speciellt för henne för att hon är så fin.
nu drar jag! kom till camp nazty bitches sex for free/lidljugend och träffa mig.


jag är nyklippt och du - glöm inte att hälsa på hos camp lidljugend på arvikafestivalen för där är det fest. hela dagen hela natten hela dygnet och mest hela tiden är det fest


nä nu är hon ivrig igen

jag sitter här på en stol och ramlar nästan av för jag är ganska ivrig och lite nervös men mest uppspelt för jag funderar på att låta linette klippa mig ikväll, jag ska ha ganska kort hår för jag passar ju i kort hår och visst har jag velat ha långt hår länge men det blir ju aldrig långt och jag passar ju i kort hår och jag behöver något nytt (andnöd om jag skulle ha sagt allt det där utan paus) och nu har jag ivrat upp mig själv till det yttersta och jag typ rycker lite och nu behövs det en punkt. hallå linette, jag tar med en sax till linnéa!

-

- men du, när ska vi gå på bio?
- idag
- haha va vad ska vi se
- jiddra inte med zohan
- haha vafan
- VI TAR MED SPRIT!!!!!



11h30

idag var jag och linette på stan. till frukost/lunch så åt vi lantchips och drack cola, ungefär som det ska vara. så lär det ju i alla fall bli på arvika, vilket jag peppar så sjukt jävla mycket till idag. jag har inga förväntningar alls, jag vet bara att jag ska festa som aldrig förr och träffa härliga männsikor i skogen. idag kom jag dessutom fram till att danger är det enda bandet som jag skulle bli ledsen av att missa. det blir nog bra, jag längtar i alla fall.  


skit i bakgrundsbilden och fokusera på låten istället, kanske så bra att jag dör (nästan)

nu ska han upp och leka

jag skulle vilja vara hon den där som inte säger någonting, hon som håller inne med sina tankar till den dagen då alla ord strömmar ut för att det är dags, för att det är på tiden. jag skulle vilja vara mystisk och intressant, hemlighetsfull och bedårande. jag skulle vilja trivas med mig själv som enda sällskap och kunna njuta av ensamheten. jag skulle vilja vara harmonisk och optimistisk i alla situationer, men istället är jag orolig och känslig, rädd för nästan allt och ingenting. nu skiter jag i det här.   

låtsas låtsade låtsades

och hon insåg att hon inte hade någon aning om vem hon var, att hon faktiskt inte visste någonting över huvudtaget längre, att allt som kanske aldrig hade varit riktigt bra var sämre nu och hon insåg att vilsna själar inte kan gå genom väggar, kroppen var mjuk men samtidigt alldeles för hård
botten av tekoppen var täckt av salt men samtidigt sött vatten och dunkla rum kommer alltid att förbli hennes tillflyktsort
 

ice age coming ice age coming throw me in the fire

jag vet inte vart allt tog vägen det bara försvann neråt det bara spolades iväg
som allt det gamla som kom ut ur din kropp
jag tittade på klockan ännu en gång och såg tiden gå
jag försökte knyta ihop alla tankar med jag gav upp när jag insåg att det inte fanns något där att samla dem i
ingen påse ingen burk ingen människa var stor nog

kan vara en av de bästa låtarna genom tiderna


på kanske fjorton dagar har jag ungefär ätit

chips tårta chips pizza lösgodis vegihamburgare chokladbollar vegihamburgare coffeeballs negerbollar glass med chokladsås glass med hemmagjord chokladsås tigerkaka chips ballerinakakor chips med dip mutiplicerat med ungefär hundra, jag tror inte att min sockerberoende kommer att försvinna om jag fortsätter såhär. därför funderar jag på att inleda en fruktdiet. det kan fungera, frukt är gott. men den som säger att frukt är godis är typ mer mytoman än vad jag är i berusat tillstånd (och jag är inte dålig). 

det är fel på linjerna

jag vaknade upp på landet och hörde röster i köket. det var jonas och anders som gjorde amerikanska pannkakor, fast egentligen gjorde nog jonas det mesta jobbet medan anders tittade på. pannkakorna var ganska goda trots att de var väldigt salta. några timmar senare reste mannen till eskilstuna för att repa, och därför är jag nu ensam hemma i länna i ca sex och en halv timma till (bortsett från anders som sover och katterna som är utomhus). än så länge har jag tittat på kopps, lagat jonas tröja lite, nästan börjat gråta på grund av magont, ritat och ätit fil med müsli. imorgon ska vi nog cykla till willys, det är typ en mil dit. då ska jag tvinga jonas att köpa frukt. nu ska jag gå ut och cykla lite eftersom vädret är fint, cykeln är fin och länna är fint på sommaren.  

vi älskar mobilbilder

alla vet ju att de bästa bilderna finns i mobilen (åtminstone i min)



































idag

att bli:
snällare
bättre
ärligare
starkare

att göra:
titta på chocolat
få tag på en franskabok för nybörjare
fylla mitt block med små eller stora eller nödvändiga eller bara helt onödvändiga saker

dåliga saker:
m.i.a gör en beirut och ställer in arvika
jag har myror i taket i mitt rum

bra saker:
jordgubbar
your house is always home
min man
mango
tuschpennor i alla färger och former

tläfsserdadressfält

allt jag ser är min hand mot tapeten
ljust mot mörkt mörkt mot ljust
den rör sig sakta uppåt neråt bortåt iväg från dig
när dimman lättar slår klockan sitt sista slag

hon bakar förstås sin berömda tårta

för några dagar sedan blev jag sjuk. jag tror att hela grejen beror på för mycket stillasittande i kyla blandat med för mycket rökning (på en och samma kväll). igår låg jag i jonas säng hela dagen och var så himla varm att jag måste ha haft minst 100 graders feber. han bakade chokladbollar åt oss och lagade både pasta och pannkakor, och dessutom gjorde han té åt mig två gånger. han är gullig. jag fick lite dåligt samvete så idag tog jag en paus ur min sjukdom och bakade oss en tårta. jag skulle nog bli en hyfsad hemmafru faktiskt.

   

det kan ju bara inte bli vackrare

www.myspace.com/poprich

7

kroppen vill men huvudet klarar inte av tempot eller är det kanske tvärtom jag vaknar upp och inser att tiden aldrig slutar gå och jag måste kisa för det är ljust, överallt är det ljust och ännu en gång är jag oförmögen att tänka rationellt

get the motherfuckers higher man

råkade publicera nåt på linettes blogg nyss, gör inge. här kommer det: idag har jag sett en man göra bort sig på skolavslutningen, druckit sprit i rothoffsparken och ätit chokladbollar. och klockan är bara halv fyra! jag är hemma hos linette och snart drar vi till stan igen. borde sluta skriva nu. det är fan sommarlov, i freekin love it.

en dag en sommar en dag










nu kom min syster in med en kul man

idag har varit en bra dag med mycket sol och mycket bra saker och jag har varit ganska så väldigt glad ungefär hela tiden. jag vaknade av ett sms och åkte på juicejakt, min klänning fladdrade nästan för mycket och sen stötte jag på en fin linnéa. jag åkte hem och drack min juice och läste lite och sen träffade jag en underbar tjej på stan, vi köpte takeway mat och åt den på strömsholmen medan vi doppade fötterna i vattnet. imorgon ska jag laga pannkakor till oss två och till det ska vi dricka havredryck med chokladsmak. på tal om goda saker så bakar jag och finaste mannen bullar som jäser just nu. snart ska vi åka ut någonstans och äta dem. jag fick nyss veta att jag har mvg i engelska förresten. sdjkghksdjye jag är väldigt ganska mycket glad. nu har jonas sönder sin mobil, tur att han får en ny imorgon :) han är fin. men arg.


an american girl in paris

idag är det första juni. det firade jag och jonas med hallonsoda och ballerinakakor i stadsparken. när jag kom hem åt jag limpsmörgåsar med ost och gurka på, och till det drack jag oboy. nyss tittade jag på de två allra sista ansvinnen av sex and the city. nu är jag kissnödig. det var inget mer än det.

RSS 2.0