je ne sais pas choisir

jag vet inte riktigt vad det är, men nu för tiden klarar jag inte av att vara ensam. jag behöver ha folk omkring mig. jag behöver ha prat skratt åsikter fötter händer munnar och sällskap vid min sida nästintill hela tiden. när jag inte har det känner jag mig tom. det tär på mig så himla hårt, och jag känner mig ständigt utmattad seg i kroppen trött och alldeles borta. jag hoppas att allt det här försvinner snart


trees and squirrels



jag vill ha yoghurt och juice. mest juice fast helst båda.

la noyee

image326

image327

image328

life life is all right on the rhine no but i know but i know i would have nowhere to go

jag är så sjukt svag att jag ibland undrar om jag någonsin kommer att bli stark, jag mår så himla illa för att människor kan vara så elaka och snart försvinner allt. om en minut är allt borta

innan du går:

jag känner människan med världens vackraste ögon.


det är så det är

okej, nu är det så att jag behöver komma ut och träffa människor. människor som gör mig glad. den här veckan har jag nästan bara ägnat tid åt skolan men kanske mest åt att deppa och tycka synd om mig själv. nu bryter jag mönstret, och imorgon vill jag att någon gör något kul med mig.

fula och dumma gamla glasögon

image318

image319

image320

l'homme de verre

jag vaknar upp överallt som är ingenstans och jag somnar på ställen där ingenting får plats


comptine d'un autre ete l'apres midi


jag skulle kunna lägga ut den här bilden tusen gånger om, för det är en av de vackraste bilder jag sett. mannens namn är yann.

image317

en

jag vänder konstant upp och ned på saker, jag tänjer alla gränser som går att tänja och trots att jag alltid drömmer för mycket har jag insett att svaghet är vackrast på film
enligt alla utom mig

en himmel tre människor två djur

jag snurrar in mig i allt och alla
jag släpper hellre in främlingar och okända platser än fastnar i saker som är för viktiga för att jag ska kunna förstå dess innebörd och mening och ändå vill jag inget hellre än att stanna under täcket där det är varmt och alldeles för kvavt för att någonsin kunna andas normalt och ändå undrar jag. jag tryckte in spola-framåt-knappen för länge sedan och jag undrar varför tiden aldrig är tillräcklig. kanske var ett knapptryck inget att minnas.

han log och sa nämen vad säger du

och någon gång kanske jag blir bättre på det här


1738

hemsk dag, verkligen sjukt hemsk dag. värsta dagen på väldigt väldigt länge. jag är helt utmattad och stressad, så mycket att hinna med på så lite tid. jag är fan duktig som har lyckats genomlida den här dagen. om alla mina dagar skulle vara som idag så skulle jag seriöst ta livet av mig. idag har jag verkligen anledning att vara opepp och sur och irriterad och trött, så himla trött. jag orkar inte ens förklara.

hon ville att livet skulle vara som i en film samtidigt som jag såg allting som i en dröm

jag vaknade ganska tidigt, på en madrass som gör roliga ljud i linnéas mysiga lägenhet i hennes mysiga rum. ljuden utanför fönstret var annorlunda mot dem jag brukar höra utanför mitt hus, det var stadsväsen istället för fåglar. jag ville inte väcka linnéa eller veronica, så jag gjorde mig i ordning så tyst jag kunde och gick sedan ut till min cykel. i ett fönster i huset mittemot linnéas stod en tjej och tittade på mig, ganska länge tyckte jag. plötsligt var hon borta. när jag kom till skolan köpte jag frukost i cafeterian. jag satte mig på en bänk utanför klädsömnadssalen och efter en liten stund kom linette. hon smakade på min frukost och visade mig sin nya mobil. mina morgnar brukar inte vara lika mysiga som idag, de brukar vara ganska likadana och egentligen rätt tråkiga. jag tycker om att göra saker som avviker från rutinerna.


kom vi dansar bort hela natten, du jag och alla andra

efter över ett år som nino quincampoix på msn bytte jag nyss namn. jag vet inte varför, namnet liksom bara dök upp i mitt huvud, jag tröck på sudda-tangenten och sedan skrev jag in det nya namnet. andi. kanske byter jag tillbaka snart igen.


i'm gonna loop duplicate my heart into a million songs

image315
suburban kids with biblical names är sommar, väldigt fina och väldigt bra.

3104

= namnet på polispatrullen som hällde ut min och jonas sprit på valborg.

sen dess har jag väl mest gjort mysiga saker som att se på en spelning, varit i strängnäs, impuls-hälsat på någon, gjort en tavla till någon nyinflyttad, gått på promenad, vaknat till ljudet av trumvirvlar och sett på scarface som förövrigt är en sjuk film. en sjuk sjuk sjuk sjukt bra film!


RSS 2.0