ord

just nu önskar jag bara att jag kunde drunkna i dina armar för det skulle vara rätt skönt att slippa andas för en stund och sen skulle du rädda mig och sedan skulle allt bli bra igen. men sagor är sagor, önskningar är önskningar, film är film och verklighet förblir alltid verklighet och här sitter jag ännu en gång. när man tänker tillbaka sådär på hur tider var så vet jag inte för det var den sämsta tiden i mitt liv men samtidigt den allra bästa för ja, du vet.
snälla spruta tårgas i mina ögon för jag behöver gråta och jag skiter i vad du säger eller vad någon annan säger för det är oväsentligt.

och alla ord, jag är så trött på alla jävla ord. ord som skickas vidare från en mun till en annan. munnar som sprider ord. ord flyger hit och dit. ord är så jävla överskattat. kan inte alla bara vara tysta för en sekund?

lefttimditllanegninemetniravtedådtålröf

jag&sofie har typ segat i flera dagar nu men det har varit sjukt skönt för det är sjukt skönt att bara hänga med bruden faktiskt. men idag ska vi till stan. det är fortfarande otroligt svårt för mig att gå på stan. och någon dag nu måste jag även face my fears och gå till hemköp. jag ser inte fram emot det men vi kanske kan hjälpas åt lite. jag saknar dig. undrar om du förstår det eller om du inte förstår det för att jag alltid formulerar mig fel och säger fel saker fast jag egentligen menar rätt och sen blir det bara fel.
jag har lust att se på massa bra och nya filmer sådär. annars har jag ärligt talat inte lust med nånting. nej.

i was missing in action

idag var jag på polisförhör. det gick bra, punkt

missing in action

mathangi arulpragasam
maya arulpragasam
maya arular
m.i.a


image68
image69image71


idag kommer sofie imorgon ska jag till polisen hjälp

image67
veronicas bild.


u drink to much rum, u make me wanna run

kanske är tiden ute, kanske är tiden inne. jag vet bara att du måste göra något för jag kan inte längre. dina ögon gör det kanske svårt för dig att se. du får bestämma dig nu för jag orkar inte mer.
allt som jag velat säga allt som jag kunde säga allt som jag borde säga allt som jag inte ville säga och allt som jag verkligen ville säga. kanske sa jag inte allt men jag sa ändå något och huvusaken är att jag fick ur mig någonting alls.

imorgon kommer sofie i alla fall.

           



 


how many boyz are rowdey how many start a war

image48
how many no money boyz are crazy, how many boyz are raw
image49
simpsons är kul
image50
mangofläckar

the pursuit of happyness

image31

she walkin around lookin like michael with yo money

jag gick ut och gick idag. du hade så rätt, jag behövde ta hand om mig själv litegranna för ett tag.
jag gick i alla fall värsta skogsluffarvägen upp till linvävartorp. sen gick jag till det där stället där vi hade en koja för massa år sedan. det var helt igenvuxet, såklart. och massor av myror som fan, äckligt. sen fortsatte jag upp för en väg och gick fett långt. jag tänkte flera gånger att jag borde vända om, men samtidigt ville jag se vart vägen ledde så jag fortsatte att gå. tillslut insåg jag att vägen ledde nog till hällberga och därifrån skulle jag liksom aldrig orka gå hem. men då kom det som ett litet mirakel, en cykel låg där vid vägkanten. så jag plockade upp den, en rödbrun gammal herrcykel. den fungerade galant, så jag cyklade hem. det var sjukt skönt faktiskt. nerförsbacken från viptorp till vårdcentralen är så jävla bäst.

image27

image29

image30

fest i stugan ikväll!


till målsman för ida sundin asp

precis när allt hade lagt sig
när allt det gamla hade återfunnits

jag sitter vid datorn och hör att mamma har hämtat posten från dörren. hon öppnar nåt brev och jag hör att det är något till mig. sen kommer hon in och lämnar det.

jag ska på polisförhör nästa vecka på tisdag.

live today cause tomorrow man you'll never know

image26
om jag fick välja ett ställe att vara på just nu så skulle det vara hos dig. helt utan tvekan.

ej bi si abc

igår gjorde jag ungefär mer än vad jag brukar göra på en vecka.

jag och linette snackade i telen och sen märkte vi att båda var sjukt sugna på pancakes så jag började steka lite. sen drog vi till bryggan och åt och det var så sjukt jävla fittgott och mysigt. sen när vi hade smält maten så blev vi jättesugna på kladdkaksmuffins så vi åkte runt lite och köpte de ingredienser vi behövde (fick åka till många ställen för kakaon) och sen drog vi hem till mig och bakade. de blev sjukt goda fan. men jag hatar att baka och sånt när familjen är hemma, och såklart kom alla hem i god tid till bakningen. det är så sjukt jobbigt att de börjar tjata och hålla på så fort de kommer hem. sen skådade vi plötsligt en söt liten groda utanför mitt fönster, den var så gullig :D PUSS. nåja, vi drog tillbaka till bryggan och fikade och sånt, sen badade jag och det var fett skönt. vi ritade lite och bajsade lite och sen lite senare drog vi oss till stan för vi skulle se harry potter på bio med massa lovely people :D  filmen var bra men.. jag satt typ och tänkte på massa skit under filmen. så när den var slut så kändes det som att det bara hade gått en halvtimma och jag liksom satt kvar i stolen och ba: what? ofta slut? men kul ändå.


i don't know what you've been told but i'm gonna have some fun tonight

image16

någonting:    

noodles are the smell of denial

image14

much is tested

jag fryser som en jävla ål och är typ förkyld och lite sjuk och ah.... duvet

jag orkar inte skriva något faktiskt.

work it harder, make it better, do it faster, makes us stronger

image11

RSS 2.0