tram

idag drar jag med spamsters till rock for MOE h3h3h3h3. älskar sällskapet men hatar kylan :)
nu borde jag packa. fats först borde jag åka till stan och köpa en tröja. eller nåt sånt.

image171

idag gick vi en mil och det var lite småmysigt men lite uttröttande. jag tror jag packar först sen stan. palla detta tråkiga inlägg heheheeeeeeeee. på söndag är jag i varje fall back.

j to the g

är det inte underligt ändå hur några toner kan få en att må så himla bra? är det inte konstigt hur lite sång och pling på en gitarr kan lämna något så himla fantastiskt efter sig? men det är faktiskt så himla mycket mer än bara sång och lite pling på en gitarr. det är josé gonzález. och det är inte bara underbart. det är bäst. han är bäst.

image168image169 

älskar att sofie inte vet vad hon snackar om :D

nino quincampoix säger:

haha minns du vad våra katter heter eller haru glömt det? katt-tjusaren!
& du ljuger om du säger att du tvekade innan du slog säger:
LUDDE, MIMMI OCH NÅNTiNG. nej, vänta.. teo?!

& du ljuger om du säger att du tvekade innan du slog säger:

leo?!

HAHAHHA min guzz<3


11/8-07

jag kan inte fatta att det bara var sjutton dagar sedan för det känns som en jävla evighet sedan. jag saknar kanye.

du vet att det bara var för att vara snäll. jag ville visa att jag tänkte på dig för du verkade vara så nere. men snälla tankar kanske inte alltid uppfattas som snälla, jag vet inte. jag antar att jag inte ska visa dem mer i alla fall.

att ha liv innebär att man kan ta upp näring och använda näringen till sin egen tillväxt, att man kan fortplanta sig och att man kan röra på sig. så om jag slutar äta och aldrig har sex och om jag sitter alldeles alldeles still, så räknas jag inte som en levande varelse? fast man lever nog ändå inte om man gör så, man kanske bara är vid liv. tills man dör.


turkoz form&design

denna dag har varit sjukt soft! verkligen hela dagen. först var morgonen sjukt soft och jag hann med både alfons och seinfeld. sen blev jag sugen på pyttipanna men vi hade ingen. då kom mamma hem och hon hade köpt pitten i pannan och då blev jag hapi gurl. sen gittade jag till skolan och det var rätt soft där. speciellt med linette och våra kakor :) jag hade tagit med mig för jag tänkte att hon behövde något gott. sedan drog vi till second handen vid sylle typ fast man hittar ju aldrig något pås econd hand vafan. vi gick till myrorna också dårå men ah, som sagt. sen i alla fall köpte jag två tröjor på h&m. indiska hade inga kläder jag ville ha, i got really surprised :o sen drog jag hem och åt god mat och sedan cyklade jag till sveaplan och köpte 6 mangosar för 20:-, SJUKT BILLIGT!!!


det börjar bli kallt ute och då tänker jag att hösten kommer snart men mörkret, de tända ljusen, boken, teet, de mysiga innekvällarna och musiken har redan anlänt till mig så jag har höst redan nu och kommer ha det ett bra tag till.

do you really think i give a damn know that i can do whatever i want


det är ju jättebra att pojken har lärt sig att knyta

image161 image162
idag har vi sovmorgon till halv två, ändå vaknade jag runt åtta och kunde inte somna om. jag tror att det berodde på att jag drömde att jag vaknade och då var klockan två och jag var försenad, så då tittade jag på schemat och såg att jag hade kollat på fel dag, att vi egentligen började klockan fem idag, och jag hade sagt till alla att vi började halv två så jag fick panik. nåväl. men det var rätt mysigt att vakna tidigt för jag gick upp och stekte ägg och åt frukost medan jag tittade på alfons. och snart ska jag duscha. sen kommer mamma hem och så ska jag få lite pengar. det gillar jag. sen ska vi äta och sen ska jag till skolan.

i helgen har det varit cirkus här utanför på ip, de kom i fredags natt och åker nu. jag hatar cirkusar. jag och verra hade fan hunnit smita in där på natten för att klappa djuren. men jag trodde ju bara att de skulle stanna över dagen. i varje fall så suger cirkusan balle.

en sak som jag har tänkt på är att ordet läsk är ett väldigt fult och konstigt ord. själv säger jag dricka. plus att läsk/dricka whatever är egentligen inte gott. det typ bubblar för mycket och är för sött. vatten är den ultimata drycken.
sen finns det massor av ord och namn som låter helt sjukt, och om jag tänker på ett konstigt ord eller ett konstigt namn för mycket så blir jag helt förvirrad och tänker att så kan det inte heta ju, heter det verkligen så? som magdalena. ett sjukt fult namn som tessa hakade upp sig på för massor av år sedan.
samma sak är det med rymden och döden. om man tänker för mycket blir man galen. och jag ligger lite i riskzonen eftersom jag alltid tänker för mycket. fast det orkar jag inte tänka på.

vi kan bygga egna öar

image118
image120

jag ser solen borta vid horisonten och jag går och går men jag kommer ändå aldrig fram

jag känner smaken i hela kroppen. för ja, man kan faktiskt känna smaker med hela sin kropp. jag känner känslan som kommer med smaken och jag mår illa, jag vill bara spy. jag vill bara spy för allt är så jävla äckligt och jag vill bara spy för att allt är så jävla orättvist.

när allt bara är som en dröm. en dröm som aldrig tar slut utan pågår föralltid. i drömmen snurrar allt. i drömmen är allt dimmigt. i drömmen är allt jag ser glädje som omvandlas till sorgsenhet som sedan omvandlas till trötthet. tröttheten försvinner aldrig men en liten del utav den omvandlas till illamående. jag ligger i en jävla säng och mår illa och orkar inte röra på mig. ibland verkar det så otroligt skönt att vara apatisk. 

jag ska döda döden

jag ska skrika jag ska slå sönder jag ska sparka jag ska krossa jag ska bita jag ska riva jag ska hugga jag ska skjuta jag ska stampa jag ska bryta jag ska tortera
 och sedan ska jag döda döden 

for everyone but me

igår åkte jag och handlade med mamma på "the daily store" och jag tycker faktiskt mycket om att handla med henne. fast jag fick s-t-ö-r-s-t-a  c-h-o-c-k-e-n för utanför affären stod verra och vanessa och sålde korv i ett korvstånd :D haha. det konstiga var bara att de var så mystiska och kunde typ inte berätta något då så jag fattade noll. fattar fortfarande inte varför det var sån mysterik kring allt? x)

jag vet inte varför de senaste dagarna har varit så långa och jobbiga och det känns som att jag förlorar hörseln och orken när jag som mest behöver det och att när jag väl lyssnar är det helt knäpptyst. det känns som att jag ibland försvinner ut ur mitt huvud, ut ur min kropp, och under en tusendels sekund missar jag en hel livstid av viktig information. jag sover när jag är vaken och jag är vaken när jag sover och mina öron är fyllda av vatten och mina ögonlock är ihopklistrade med varann så jag ser ingenting, inte ett jävla skit ser jag.

och jag orkar inte att människor dissar mig hela tiden och jag är trött på att jag bara duger när du inte har henne för direkt när hon kommer så försvinner du ifrån mig.

doing the same mistake twice, making the same mistake twice

åh gud vad jag saknar indiska. åh gud vad jag saknar indiska. åh gud vad jag saknar indiska. åh gud vad jag saknar indiska. åh gud vad jag saknar indiska. åh gud vad jag saknar indiska. åh gud vad jag saknar indiska. åh gud vad jag saknar indiska.


och det känns som att jag önskar att du var jätteliten, som en liten groda, för då skulle jag kunna stoppa dig i min ficka och ha med dig överallt för just nu behöver jag det precis hela tiden, jag behöver dig, för du förstår på ett sätt som ingen annan gör och du får mig att känna mig på ett sätt som ingen annan kan och du är bra på ett sätt som ingen annan är.

och det är som att varje gång jag verkligen vill säga något så går det inte att öppna munnen. varje gång jag förväntas att säga något så har jag inget att säga. varje gång jag verkligen vill vara glad så går det inte.

just nu är jag sugen på massor av nya, snygga kläder och massor av glada härliga dagar och massor av mysiga höstdagar och in our nature och graduation och fika med mina habibis och slit i skolan som verkligen ger resultat och ännu mer glada fina höstdagar och allt sånt där.

just nu skulle jag vilja sitta i hides kök med henne och dricka te och utanför fönstret ska det vara helt mörkt och allt man egentligen ser där ute är andra upplysta fönster och att sen när vi har gått och lagt oss ligger jag i den där sängen som absolut känns som min säng och bakom dörren till vardagsrummet är teven på lite tyst och där i soffan sitter hides mamma och pappa och tittar på teve och på morgonen ska jag och hide till time för hon ska jobba och när vi går ut på morgonen på ronnebygatan är det helt tyst och mörkt och allt man hör är prasslandet av löven som flyger omkring på gatorna och våra fotsteg och väl inne på time får jag en riktig time-frukost som består av nybakade baguetter och smör och ost och sen ska vi sitta på time nästan hela dagen och det är så jag vill ha det  precis just nu.

L to the N

idag har jag tänkt på linette nilsson precis hela dagen. jag har saknat och saknat och saknat och tänkt tänkt tänkt.

vi har fått en ny gympalärare :o jag undrar varför. jobbigt att byta hela tiden så man typ måste "bygga upp förtroendet" eller nåt om och om igen. han heter paul förresten, och ser ut som en "översten", typ. sen hade vi G-K-O och då saknade jag linette extra mycket för vi är ju gko-buddies. sen hade vi sista lektionen m-a-t-t-e vilket kommer bli asjobbigt. vi hade en ny lärare i det också, patrick hette han. verkade rätt najs :)

nu är jag trött som skatan och gammal som gatan och jag ska kanske handla med mamma och idag  finns det personer som jag vill träffa very mucho extra mycket: linette, tiina, vanessa och verra.

image117
alltså älska bilden :) HaBiBi sOm FaN JuH <3


klimatförändringar

konstigt att man kan må så bra en dagen och så kasst andra dagen.
min dag började med ångest och stress och oro. men det blev sedan bra senare och sånt. men sen blev jag sjukt trött och hungrig och maten i skolan var ju typ slut, så jäääävla dåligt. sen somnade jag på svenskan när vi träffade BOA-ormen. sen skulle jag dra hem och göra NK-uppsatsen tänkte jag. den blir klar idag, tänkte jag också. men jag har kanske skrivit en halv A4 på tre timmar och det går inte bra för jag har fastnat. nu måste jag stressa ner som fan. jag åt för en timma sen, typ värsta fort för jag ville fortsätta med uppsatsen. och nu är jag REDAN väldigt hungrig :o helt sjukt. stressen killZzz me. så nu ska jag äta mackor och slå mig ner i soffan och vila. sen ska jag träffa vanessa. uppsatsen får vänta, jag har ju flera dagar på mig. det är bra att ta tag i saker, men att stressa sönder sig är inte mig grej, inte på det här viset.
ikväll ska jag se den där traffacking(hure nu än stavas)-serien på trean och sen lägga mig elva typ. fyfan vad skönt. imorgon ska jag vara på topp.
image115
idag beställde jag in our nature<3

hitten

såhär har jag ofta känt mig förut:
slow down, please slow down
i need to find peace anywhere in me
i feel like i'm under water struggling to get air
i feel like i'm lost in this body trying to get inside my head
i wanna know what i'm thinking what i'm feeling
what i want my life to be
i wanna know how i got to make things easier
for everyone but me

men nu:
do you really think i'd give a damn
know that i could do whatever i want
now i know what i'm thinking what i'm feeling
what i want my life to be
now i know how i've got to make things easier
for everyone including me


för idag har det varit bästa dagen som fan, på så jävla lång tid. simmade med de bästa MP2A:orna som finns, det vill säga linette, gabriella, malin och agnes. 2 fucking kilometer :) sedan hurrade jag&linette oss till tha matsal för lite fresh food tänkte vi eftersom vi var utsvultna, men neeeeeeeeej. till vår besvikelse var dagens delikatess ingen delikatess utan selleristicks, vilket inte verkade så tasty. då drog vi hem till köket och lagade riktig delikatess till våra tomma magar.

dagens: 
simning
siesta
earl grey green tea
coffeeballs
room raiders
sean kingston
those dancing days&hitten
made
samtal med min brud
cykelturen till valhalla
linettelinettelinette
 

jag älskar att du får mig att må såhär och att allting känns så jävla lätt och bra och.. verkligen lätt. älskar motivationen du ger mig och optimismen och allt sånt, du är den sannan kvinnan.<3

sommarens sista suck säger:
god natt sverige
och god natt ida
inatt får alla fula lida
tänk på det när du borstar dina tänder
att du har världens vackraste händer

- hannah är så söt :)

nu är jag kissnödig och jag borde sova strax, måste bara finish the english homework. jag känner för att måla naglarna men undrar om jag kanske har slängt det röda nagellacket x)

image114
beautiful girls



 


 


k-k-k-opiera

nyss joggade jag 3.5 km. när jag kom in var jag såkklart törstig dårå. och nu mår jag jätteilla och nyss hade jag jätteont i magen därför att först drack jag 0.5 L vatten (utan paus), sedan andades jag lite och sedan drack jag ytterligare 0.5 L vatten utan paus. mmmmmmh illa mår jag nu. måste duscha.

image113
fresh och konstig

att må illa

en riktigt kass sak: att vi redan nu, på andra skoldagen, har fått engelska-läxa.
en riktigt härligt sak(som alltid är lika härligt): att lyssna på josé på riktigt hög volym.

en annan riktigt härlig sak är att imorgon ska jag, linette, gabriella, malin och agnes gå och simma och herreminfuckinggud vad jag har saknat att simma. jag älskar det verkligen. speciellt med dom dära. och imorgon ska vi ta 100 längder.

en annan sak som är kass är att jag blir riktigt trött typ hela tiden nu p.g.a ovana kring sovtiderna och värmen. hata värmen nu alltså. och en annan som som är härlig är att jag och linette har faktiskt massor av poäng redan nu i tvåan, vilket innebär att vi kan sova oss igenom trean. en annan bra sak är att jag fick klädsömnad. och att på måndagar går vi från klockan 08.30 till 18.40, men det gör inget för det kommer bli bäst med klädsömnad och bild med linette.

ännu en riktigt kass sak: jag saknar människor hela hela tiden. just nu saknar jag vanessa, linette, tessa, linnéa, jasmine och sofie. och det suger verkligen. för vadå, jag träffade linette för en timme sedan kanske? ändå saknar jag henne.

imorgon är det jag som tar med mig vattenflarre till skolan och exakt nu är det jag ska ska göra våran engelska-läxa fast att det faktiskt är lite plågeri att ge ungdomar läxa redan andra skoldagen. nåväl, det måste göras.

image112
för att man måste väga upp det dåliga med något bra.


grismannen med bölden i huvudet

image111

26 september

jättetidigt imorgon kommer jag behöva gå den där vägen. jättemånga morgnar en lång tid framöver kommer jag gå samma väg flera gånger om dagen. men det gör ingenting faktiskt. för snart blir det mörkare ute och med mörkret kommer hösten. och när hösten kommer faller löven ner. jag älskar när löven faller ner. 

rutinerna rullar snart igång och jag har blandade känslor. mest är jag faktiskt glad. jag är glad för att jag kommer få träffa många härliga människor varje dag igen. jag har saknat det. samtidigt är jag orolig. jag är orolig för vad jag ska välja för individuella val o.s.v. jag är orolig för min framtid för jag vet inte vad jag vill syssla med alls. men det kommer nog, tror jag.
  
sluta tjata då, tänkte jag ännu en gång. varför gjorde du sådär? varför bryr du dig inte om det längre? jag vet inte tänkte jag, kanske för att jag inte orkar, inte vill eller kanske för att jag vill ha det just sådär på mitt sätt. jag vet i alla fall att jag hatar tjat men att jag samtidigt blir alldeles för arg för alldeles ingenting alldeles för ofta. så jag sa ingenting.

jag älskar hösten för det blir på något sätt som a new beginning typ, och jag ser fram emot alla dagar med dig. jag försöker föreställa mig hur saker och ting hade varit om inte du varit där, och jag kan inte se någonting. för det finns inget att se utan dig.

jag är sjukt glad för idag åkte jag till lindex och på dirren hittade jag min hårfärg, den där speciella som jag alltid använder. så jag ska färga ikväll. och så ska jag jogga, det har jag typ sett fram emot också. och så ska jag titta på alfons inatt när alla har gått och lagt sig och det är helt kolsvart ute. gud vad jag älskar hösten. och jag, linette, gabriella, malin och agnes ska gå och simma snart har jag bestämt :) för simma är så sjukt skönt och bäst och roligast med de där människorna.

image108
jag kommer ihåg att den där dagen var den bästa på så himla länge då och allt var tack vare er, framför allt tack vare dig. i freekin love you.

17

image107
grattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattisgrattis<3

don't let the darkness eat you up

image98

image99

image100

image101

image102

image103

image104

image105

only jesus can save us

du är inte alls bortglömd. för jag tänker på dig hela tiden.

"vi är så irriterade du och jag. vi är så arga.
och innanför allt har vi något som vill ut.
vi vet det."

that leave pieces of shit


kanske för att allt gjorde så ont men samtidigt var det den bästa tiden i mitt liv. du fanns där och. ja.


det är jag som är det bortglömda barnet och hur långt jag är går kommer jag ingenvart. hur mycket jag än springer kommer jag aldrig fram och hur många mil jag än färdas når jag aldrig fram. till dig.

ett år nio månader och tolv dagar innebär 650 dagar med dig men samtidigt så himla mycket mindre än så.

"och jag måste hålla i dig hela tiden för att inte tappa bort dig"

linnéa hasselhoFF

image97
gud vad jag saknar linnéa.

i'm so proud of you

image96

därför

det där leendet som är det absolut finaste jag vet. jag fick se det med mina egna ögon och det är allt som räknas. när jag tänker tillbaka på det spelar ingenting någon roll. för det gör det inte i alla fall.

meningar och slarverier

allt jävla tjat. b-b-b-blablablablablablablablablablabla. orden går in genom ena örat och ut genom det andra. sluta tjaja någon gång då. jag fattar, okej? du behöver inte gnida in orden i mina öron.
allt jävla oväsen. jag önskar att jag kunde skruva ner volymen på allt jävla skitsnack så jag kunde få ro att tänka lite.
jag önskar att jag kunde stänga in mig i en liten plastbubbla. därinne skulle jag kunna andas utan svårigheter och slippa tänka. släppa alla jävla tankar om precis allt som gör att jag blir så jävla galen inombords. sitta där inne och bara vara.
 fast ibland behöver man inte kunna andas helt perfekt heller. som innan kanye. jag stod längt fram vid staketet och det var sjukt mycket folk överallt. jag hade sjukt ont i huvudet och mådde väldigt illa och kunde knappt andas. men trots det var det den bästa tiden i mitt liv, just då innan kanye och under kanye. innan kanye för att jag visste att snart skulle allt det jag väntat på äntligen inträffa. under kanye, det går inte ens att beskriva. efter kanye var jag också så exalterad att jag inte kunde stå still. trots att jag hade ont i mina knäveck. nu är allt bara som en otroligt suddig dimma.


throw your diamonds in the sky if you feel the wibe

image95
veronicas bild



kanye the fucking west

alltså gissa hur jävla bra det var?
ingen kan gissa hur jävla bra det var.
det var bäst.

image78
bilden är typ snodd från rockfoto eller nåt sånt. han var snyggast. och så jävla bäst. det är så jävla obeskrivligt hur sjukt jävla fittigt bra det var och hur slkhlkhsdhl det var att stå allra längst fram. herregud. orden räcker inte till. men ni fattar. och han spelade stronger en och en halv gång!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FYFAN vad glada jag&jasmine blev(!!!!!!!!!!!!!!!!).
alltså. jag kan inte fatta det, helt seriöst. han är så. han är. kanye west.

hade a blast i göteborg för övrigt också. men lördagen var liksom <3. jag var så himla jävla fittigt exalterad hela jävla tiden. förutom när jag var rädd att jag skulle få skitplatser på kanye för då hade jag ondast i magen någonsin, jag bröt nästan ihop psykiskt fan.
 i fredags träffae jag zackie också :D det var najs, mannen var typ tre meter längre än väntat hahah. och jag träffade s o f i e och christoffer också fast tidigare på dagen :) synd bara att jag var så jävla konstig, vet fan inte varför men jag var typ sjukt opepp på allt. och jag träffade hide och johanna igår på centralstationen<3

och vi kom hem idag för vi hade ingenstans att sova, uteliggare. vi fick åka tåg med någon snällt t.f.c.c-par :) och igår till idag sov vi hos ysolina. hon&hennes parents var fan sjukt omtänksamma och snälla, verkligen. och det var mysigt :) vi fick gå upp klockan sju imorse hahah. tidigt som fan.

aja, jag orkar inte skriva mer nu förutom att jag har sjukt ont i magen utan anledning och att jag nyss åt massor av riktig mat för första gången på dagar och att jag ska duscha. och att idag köpte jag ett par bralls på weekday för 50:-, det var bra pris tycker jag.

kanye west 11/8-07 är fan det bästa jag varit med om.
image86

image87

image88

image89

image90

image91

image92

image94


tomatoes

lägger in en bild på tischan jag målade till jasmine. hoppas hon inte ser detta innan hon får den för jag vill att det ska bli en surprise.
image77

spara och publicera

image75
<3

in this very moment

alltså shit, har inte orkat skriva här på ett tag och orkar egentligen inte nu heller men göre ändå.
imorgon drar jag, vanessa, verra&malteHH till göteborg :D bäst blire. tre dagar kvar tills jag får se min man. oh my.

igår var jag med linette, gabriella, malin, agnes och ida sundholm och vi badade i borsökna. sjukt najs och sköööönt som fan. gott också, med pettson&findus-pannakorna dårå. ;)))) ehehe. alltså jag är inte i toppform gällande skrivandet idag va? haha skriver helt konstigt fan.
nåväl, idag skulle jag och mamma hämta mitt leg, men det hade precis stängt. vi kom typ 5 minuter för sent. kuuuuul. sen fick jag min WoW-biljett idag :DDDDDDDDD wawawewa.

gud vad tråkigt inlägg helt seriöst. orkar fan inte skriva mer bara för det, plus att jag måste fan göra klart tischan nu :)

IMORGON ÅKER JAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dampen

so i'm on break

jag behöver ett jobb so fucking bad, verkligen.
orkar inte skriva mer nu faktiskt.


RSS 2.0